IRC-Galleria

Jag orkar inte sitta här på denhä jäävla slöa bokföringstimme o ruttna bort i denhä onödiga skola som tar typ halva min livstid som jag sku kunna göra så mycket annat med, denhär världen har blivit alltför byrokratiskt o allt ska bevisas på papper o e man int någo på papper så e man int någo alls.

Nojooo kanske min stress börjar lätta nu mot sommarlovet hoppeligen, på sommarn tänker jag bara sola och njuta så länge det räcker, orka satsa sitt lilla 10 veckors lov till att jobba för nån fjuttig 1000-2000euro som räcker ingenstans. nog måste man få vila lite efter sina studier!. Människor har för mycket förväntningar på alla.

Tycker påriktit synd i dom människor som tror att om man har bra minne o skriver 10 i alla prov tror att dom kommer att ha säker success i arbetslivet, men det krävs mycket sosiala o andra kunskaper för att få fram sitt kunnande. Allt e komplicerat men man klarar väl av det.

Själv ha jag alltid varit medelmåttlig i skolan, aldrig nån plugghäst toppstudent men nuförtiden försöker jag mera men jag tycker ändå att det krävs för mycket av dagens studerande.

Kortare skoldagar o mindre papperskrig tack!....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.