IRC-Galleria

Tiamaner

Tiamaner

Rävellystä jo vuodesta 1987
Totajoo. Kiva päivä muistaakseni oli tänään. Oli.
Kiva päivä on ollut täynnä verta ja haaampaita. Tai ainakin täynnä yhtä hammasta, joka putosi, ja sitten onkin suussa kolo, ja oho, ylähampaita onkin kaksi, ja sitten Tämä ottaa sormet ja tarttuu hampaaseen ja nitskuttaa sitä kuin jumittunutta lukkoa. Hammas ei irtoa!

Ja minämitäänhampaita näytä tätille, joka tulee ja sörkkii suuhun, kun minulla on siellä verinen reikä, ja kaunis hampu on poissa, ja yläpuolella on kaksi yhdessäkolossajahelvetti! Ai muka kauniit hampaat kun niin vinsallaan, ettei edes Sen Yhden pää ole niin epäjärjestyksessä. Oho, mutta sitten saatiinkin makkaraa. Ja jumalauta, mun edessä ei juosta paitsioho, miksi kuristaa...? Okei, lisää makkaraa, ja sitten kalorinkulutusta ja Tuo puuskuttaa, kun täti ei tajua, ettei sillä kestä kunto, tai taito, kun eihän sillä herranjumala ole kuin kaksi jalkaa ja nekin on noooooin paksut. Ja tollasiakarvasia minä en kattele yhtään, paitti kattelen, kun Se huutaa mulle, että "Malla jumalauta!". Oho, täti kattoo, kai mie sitten kävelen tälleen nätisti ja seeeeisoon. Hienoseiso, enkä seiso, konsa mä käyn nyt ihan tasan istumaan. Miten niin seiso!? Elä sää koske mun mahaan! Ekkö sä näe, että mä istun tässä näin nätisti. Ja TAAS toi täti tulee ja sen sormet ei maistu hyvältä ja se ei otaniitämunsuustayhyy, käyn makaamaan: jos ne vaikka päästäs mut kärsimyksistä.
Paitsi, että sitten mulle tulikin taas makkaraa. On kivaa. Joo, mä heilutan vaikka tota karvasta pötköä joka on ihan toimeton pyllynjatke! Nih.

Myöhemmin sitten oli ihan pakko kakata koulutuskentälle, vitun makkarat. Se ei osaa ostaa mahalle sopivaa namujuttua. Ja sitten on pussi, ja kakka meni pussiin, ja sitten kakka meni matkalle ja sitten kakka & pussi katosi. Woa. Sitten ollaan autossa. Paikka? Mikä paikka!? Takakontti vai? Turhaluulo. Paikka? Ai tämäkö, kun seisotaan tässä nojan päällä ja heilutaan uhkaavasti. Ai että ei? Miksei?
(Ihan hölmöä, kun näistä ei-jutuista ei ikinä keskustella...)

Sitten Simo on pihalla, ja me juooostaan, ympäri, ympäri, ympäri. Ja sitten me katottiin, kummalla on rumemmat hampaat, ja Simon mielestä mulla, mutta siksi mä sitten purin sitä. Ja taas juostiin. Taivaalta sataa valkoista möhnää ja sitten ollaan ihan märkiä, ja Toi ja Simon Se näyttää siltä, että ne haluais pois. Mutta me juostaan. Ja sitten ne juoksee karkuun meitä. Ja me juostaan perässä. Kyllä me tiedetään, mitä ne aikoo. Ne koettaa ottaa meidät kiinni. Mutta me juostaan silti perässä, mutta livahdetaan aina niin, ettei ne pääse ottamaan kiinni. Taivaasta tuli makkaratuoksua, se on kieroa, koska sitten ne saikin meidät kiinni, kun makkara oli liian kivaa. Miten niin, "perkeleen kakarat"?

Sitten nukuttiin. Ja nukuttiin ja syötiin ja sitten Toi Yks taas kävi hampaan kimppuun, ja ei, ei se irtoa. Tyhmä! Irti mun hampaasta, saa niitä olla kaksi yhdessä reiässä. Mitään purentavikaa tollasesta saa. Se uhkasi huomenna ottaa sen pois. Muttakunmätykkään mun kaksoishampaasta.

Vedotkaa joku siihen, että se antaa mun suun olla!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.