IRC-Galleria

Tiamaner

Tiamaner

Rävellystä jo vuodesta 1987

Päivän tapahtumista, lyhyesti. Maanantai 20.03.2006 18:42

Aamu: nukun auvoisasti kymmeneen Miina viereisellä tyynyllä/rutistettavana sylissä, Malla kyljessä käpertyneenä. Herätyskelloa siirsin kaksi kertaa, ennen kuin oli säädyllinen aika nousta ylös.
Koirat pihalle, Malla kaiveli tarhasta leluja ja viskoi niitä itselleen. Minä seisoin huopatossut jalassa yöpaidassa vieressä ja palelin viimassa.

Sitten luin et:n yo-kokeeseen 80 sivua.

Päivä:
Puin päälle, lähdimme äidin ja Elbun ja Mion kanssa rokotuksiin. Tai siis. Meitä ei rokotettu; Mio vain. Tavattiin Wonkapoika samalla myös. Kaunis pieni poika, jolla on hienot pilkut jaloissa ja mahtava ja sosiaalinen luonne. Vaikuttivat myös uudet mamma ja isukki olevan ylpeitä kakarasta, mikä on aina kiva nähdä. Lupasivat viikon päästä tulla muuttamaan Poksin penturyhmää vielä karjisvaltaisemmaksi.

Kävelin sitten viemään Ellin kouluun, kaupan kautta ja itse rupesin laahustamaan Mion kanssa kotia helvetinmoisen kauppakassin kanssa. (Tyhmä minä - ostin hirveän määrän ruokaa kaupungista ja raahasin ne sitten kotiin. Ei muuten, mutta kun asumme sadan metrin päässä lähikaupasta. ) Miolla tuli mammaa ikävä = ei kävellyt kunnolla. Ikävä loppui = alkoi ujostuttaa = ei kävellyt kunnolla. Tuli irstas hoiperteleva mummo hotellin kulmalla vastaan = ei kävellyt kunnolla, murisi mummolle.
Jokainen "ei kävellyt kunnolla" tarkoitti sitä, että koira jumitti tuhatkiloisen kauppakassin eteen ja joutui törmäyskurssille. Hyvä etten murjonut vaavvaa hengiltä.

Nyt olen istunut koneella. Tuhma. Kohta laitan ruokaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.