IRC-Galleria

juhannus 2006 tää on sulle tipsu<3Lauantai 24.02.2007 02:10

millä me mentii hankoon? tiia sä muistat sen ja muistan aina.. kuunneltii musaa ja oltii vitun sekasi.. tipsu sä menit uimaa vaattet pääl ja hajotit puhelimes.. mä pyörin asuntoauton alla xDDD sit tanssittii ihan helvetisti.. sit aamul sä katosit.. mä otin parkkipaikalla aurinkoo ja sä olit jossai.. sit meidän piti lähtee.. ajeltii helsinkii.. sit piti pysähtyy.. koska kaljat loppuu.. lisää keittoo.. sit helsinkii.. mun piti sanoo heippa sille kivalle :( sit mentii meille vietii koiraa ulos *paskanna jo saatana* ja sit lähettii stadii -> lisää bissee ja sit soittelin kaikille et jees box jotaa meininkii noh sit tais mennä väärää numbaa jollekkii villelle lappeenrantaa.. olin ihan et mitä helvettii!! ne pyys meij sinne!!!? JA ME LÄHETTIIN LAPPEENRANTAANN!!!!! SALPAMAJAAN!!!! kelaa vähä oltii tyhmii!! sit venattii junaa steissil joku ihme muija myi meille mansikkalikööörin ja kuohari pullon sit mentii junaa vittu et oltii jumis kirjoteltii toisiimme kaikkkee vitun tyhmää.. välil sammuttii bissepullot kädes ja sit herättii et mitä vittuuu tädäää väsyny meiningil et pakko dokaa lisää vittu et riehutti mun kynä lens jonku muijan päähän ja kaikkki tsiikas et mitä vittuuu.. sit vaan juotii ja oltii ihan tättärää.. jäätii lappenrannassa ja otettiin taksi SALPAMAJAAN!!! xDDDDD ja siel salpamajassa oli vaan vitun läskei äijii sellasii ihan saatanan kivoi kuitenki!!! me tehtii lättyi XDDDD jees box ja uitii vaan :) :) mä sammuin sit tipsu jotaa sääti siel sit aamul.. loput bisset kehii ja eiku mansikka liköörii.. hyi saatana et oli pahaa!!! mut ei midist! :P sit joku harri heitti meijät autol lappeenrannan johkii torille.. oltii siel ihan et mitä vittuu mis ollaa jnejne.. P sit tiian broidi tuli hakee meijät sit meijän piti pysähtyy vähä välii vessaa * eli toisinaan juomaa vähä TASOTTAVAA xDDD* sit ihan töööööt himaa nukkuu¨:)

viime kesä maaaailman ihanin!! <3<3<3 varsinkin JUHANNUS<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3

tädäääLauantai 24.02.2007 01:39

oon tiial.. juon bissee ja salmari shottei jeeeaaaaaadghh!! :DD j esjesjes :) koht mennää stadii tai mä meen varmaa ainakii.. ulkon on kylmäääääääääää!! jees box meiningillä täs :) loma alkanu ja tällast :)

koht sekooooooon !!!! heii perjantaaii eheeei jeiiii :)<33<3<3<3<33<3<3<3

joo tää on sit tälläs vakio perjantai kirjottamista et ei midist xDDDD

jeeeeeeeeeeeeeeePerjantai 23.02.2007 00:25

huomen helsinkiii!!! viikon lomaa :) jeejeejee!!! :)) oon niin ilonen ja jeejee :) niin väsyny oon ollu.. nyt on kolmen viikon tallijakso takan.. huomen viel pitäis aamul jaksaa mennä.. sit voin nukkuu ja dokaa koko loman xDDD

väsyttää.. Perjantai 09.02.2007 23:32

mul on jalka paskana :( se vaan naksuu ja rutisee.. ei kiva.. se on saatanan kipee.. kengät hiertäny.. ja viel kaks viikkoo pitäis olla tallivuoros... en jaksais.. haluisin kotiin.. nyt oon harjussa un jouduin jäämää tänne vkl :(

mut onneks koht tulee hiihtis sit voin nukkuu kaikki päivät ja vlvoo yöt :DDDD

jees box..Torstai 18.01.2007 11:42

jeejee tänään on torstai pääsen kotiiin!!! vaik en kyl mee kotiin.. mut helsinkiin silti :) eilen oli jees päivä.. otin vähä keittoo.. mut ei oo paha olo.. menin viel kouluunki aamul... :P
vitsit väsyttää vähä ja on tylsää.. mitä sitä vkl tekis.. ihanaa päästä pois harjust vähäks aikaa.. kun en oikee jaksais olla tääl.. mul on motivaation puute.. kun ei tot kouluu oikee jaksais käydä.. ei huvita.. mä vaan oon niin perkeleen laiska etten jaksa tehä mitään... voisin ehkä tehä asialle jotn.. mut en sitäkää jaksa.. :DD

aloneLauantai 18.11.2006 05:08

miks mä nään unia et oon kihloissa?? et oon menos naimisiin ja oon onnellinen.. miks mä oon kaikissa unissa niiin ilonen.. mut sit kun herään nin tajuun et kaikki on unta kaikki.. miks niin aina..???

jeeeeeeeeeeeessLauantai 07.10.2006 01:34

moro horoot <3 moon nyt jeespoks meiningill.. x) oon helsingiis pitkästä aikaa ja on niin hyvä olo ja kaikkee.. kohta lähetää kai tipsun kaa bileisii ja nyt ollaa tipsuul jnejne. :) mul on ollu nii ikävä kaikkee ja kaikkii.. mut hei nähdään<3

jeesMaanantai 04.09.2006 15:08

huomaa taas etten tienny mitää mistää viikonloppuna.. mut ei voi mitää kaikki vaan tapahtuu aina mut en voi niille mitään..
mä olin vihdoinki löytäny mulle työssäoppimispaikan mut nyt sit joku muu on menossa sinne.. ja sekin vaan tapahtu tollee enkä voi muuttaa sitä.. oisin halunnu sinne niiiin paljon.. mut nyt oon taaas ilman mitää vähän aikaa.. jos vaan voisin/osaisin järjestää jotain..
mut tänään on tänään, huomenna on huomenna..

en tii'ä mistää mittää¨Sunnuntai 03.09.2006 04:15

oon naapurissa.. js a oon vetäny hotai.. mkäönnis oon.. een tiiä miks kirjootan... sik varmaa et en tiiä mitää jeas.. ikävä vssn kskkeee

pimeää..Perjantai 11.08.2006 20:58

miks kaikki menee aina nii et eka on onnellinen ja asiat rulla eteen päin.. mut sit jossai vaihees kaikki hajoo.. miks ky niin?..
oon yrittäny keksii vastausta ja etsiä vastauksia.. mut aina mä kuljen umpikujaan.. en ikinä löydä sitä tietä missä se liekki palaa..
kyl mä tiedän sen et kaikki mitä mä teen kostautuu mulle jälkeen päin.. mä van oon niin tyhmä etten ymmärrä et kuljen väärää tietä ja teen kaikki väärin..
yritän miettii et miks mä johdatan itseeni kokoajan väärälle reitille.. mut mä olen sokea.. en osaa kulkea oikealle tielle.. eksyn.. eksyn aina.
tai sitten yritän helpompaa tietä.. mutta epäonnistun..

en löydä kotiin yksin pimeässä, en löydä oikeaa tietä yksin sokeana, en löydä vastauksia yksin ilman ketään..en löydä mitään mikä kestäis..
löydän vaan kaiken mikä hajoo...