IRC-Galleria

Tigerous

Tigerous

Would you like a jelly baby?

Uusimmat blogimerkinnät

"kiithei kiihei"... ja massapysäkillePerjantai 26.03.2010 19:28

jeiiiii

Nyt on siiten 5 keikkalippua Musen konserttiin odottelemassa. Eikä mennytkään kun 300 euroa niihin. No saanpahan sit kivasti rahaa kavereilta takasin kun vaan voivat maksaa.

ja tosiaan kun alkuun päästiin niin tulipahan törsättyä vähän muuhunkin. Jennan kanssa hypittiin kaupungilla ja oltiin kahvilla. Kävin ennen sitä kirpparilla, ja kas, siellähän oli eurolla E-Typen -levy ja Therapyn Troublegum, mein gott. Ja mukaan läks. Sit käytiin Epesissä ja sieltäpä tuli mukaan Viikatteen Linna Espanjassa -Ep ja Marko Haaviston uusin levy Majakanvartija. Nice. Jenna sit lähti siinä kolmen aikaan töihin ja mä jäin vielä kaupunkiin, päätin kävästä H&M:ssä ja sieltä ostin vielä topin ja farkut. Että näin.

Se on muuten jännä kun ensin ei näe julkkiksia moneen kuukauteen missään ja sit on pari päivää jolloin niitä näkee jokapaikassa. Toissapäivänä tuli Hesassa nähtyä Lapkon laulaja ja kitaristi, sekä (luultavasti) Poets of the fallin laulaja. Eilen näin kännisen Matthau Mikojanin ja tänään Stokkalla tuli vastaan Marko Annala Mokomasta ja Esko Roine kadulla. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.