IRC-Galleria

Tigger81

Tigger81

on fiilareissa! ^_^ <3

Harmaa hajatelma (vk 22)Maanantai 29.05.2006 13:19

Pääsykoe torstaina. 4,5 kirjaa ja kertaukset lukematta. Stressi. Nenästä tuli eilen kamalasti verta. Mut oltiin Korkeesaaressa, ja siel oli söpöjä nallenpentuja, ja tikruvikruja ja lepardeja melkein kaikissa sateenkaaren väreissä. Ja oli pupui kans, ja siel oli sellanen tosi pieni joka sai sätkyjä ja juoksi kauheen lujaa. Sitä olis halunnu halata ja sanoo et se on tosi ihana. Puh-kissa on jo lähes oma ittensä, rääkyrasiaräkärättikakkanaama. Eikä se vieläkää tykkää jalan pesusta.

Kämppä on ku kaatopaikka, viikon päästä lähen Bulgariaan. Pitäs siivota mut en jaksais. Pakko kuitenki on. Yritän tehä sen sillee vähitellen ja huomaamatta, muuten ens sunnuntaina saan siivota iteltäni tajun kankaalle. Kivaa ku aurinko paistaa, mut harmittaa etten voi mennä ulos nauttimaan siitä. Pitää lukee biologiaa. Ympäristö, Ihminen ja Geenitekniikka.

Mulla on Nalle Puh- eväsraisa ja se on tosi kätevä, sinne mahtu aprikooseja ja viinirypäleitä. Ja mun broidi anto mun ottaa siitä kuvan puisen nallen sylissä. Mun veli on melkein 18 ja <3.

Mulla on kans ikävä mun ystäviä, haluisin kuulla niistä, mutten voi soittaa, ku en ehtis puhumaan. Onneks on sit loppukesä aikaa nauttia siidereistä ja ystävistä ja jäätelöstä ja terveestä nenästä, nyt en haista enkä maista mitää. Mut se on kätevää, voi keskittyy vaan ravitsemukseen vaik ruoka olis pahaa.

Mut nyt pitää mennä lukemaan, vaik välil olis kiva et joku paijais vähä päästä ja sanos et se siivoo mun puolesta. ^_^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.