IRC-Galleria

Tigger81

Tigger81

on fiilareissa! ^_^ <3

Testejä taas...Sunnuntai 20.07.2008 00:29

Olet empaattinen!

Onneksi olkoon, ymmärrät ainakin melko usein, mitä lähelläsi olevat ihmiset käyvät läpi elämissään, jopa ilman, että he osaavat siitä kertoa! Eläydyt myös voimakkaasti heidän tuntemuksiinsa, ja osaat siksi olla ymmärtäväinen heitä kohtaan ja jakaa heidän ilonsa ja surunsa.
Empatia määritellään usein kyvyksi asettua toisen asemaan ja tietää, miltä toisesta jonakin hetkenä tuntuu. Siihen liittyy myös sanattoman viestinnän ymmärtäminen, esimerkiksi eleiden ja asennon oikea tulkinta. Jos haluat vielä kehittyä tässä, aiheesta on kirjoitettu useita kirjoja. Joten mars kirjakauppaan!

Sittenkin prinsessaksi?

Olet mieleltäsi moderni, mutta häät ovat heikko kohtasi. Vaikka vannoisit kuinka tasa-arvon nimeen, häissäsi toivoisit pääseväsi palveltavan prinsessan rooliin. No ehkei ihan näin, mutta selkeästi kaipaat hääjuhlaasi myös traditioita, tosin oman maun mukaasi maustettuna. Plussat sinulle kuitenkin siitä, että otat kumppanisi toiveet huomioon. Et ole leffojen kauhumorsian, joka tuhoaa kaiken ympäriltään tavoitellessaan Maailman Täydellisimpiä häitä. Sinulle tärkeintä on saada viettää ihana päivä tärkeiden ihmisten seurassa. Jos siinä sivussa saat vielä paistatella illan kuningattarena, mikäs sen parempaa.

Lämmin Leena

Läheisyys on sinulle luonnollinen osa ihmisyyttä, mutta rajaat sen osoittamisen mieluusti aivan lähipiiriin. Lähipiiri saattaa kohdallasi kuitenkin olla venyvä käsite. Olet lämmin ja helposti lähestyttävä yhtä lailla sukulaisten, ystävienkin kuin työtovereidenkin mielestä. Halaus on sinulle arkinen, mutta piristävä, asia, joka ei jakamalla vähene.

Osaat pitää ympärilläsi olevia ihmisiä hyvänä myös sanallisesti. Jos pidät jostakusta, myös kerrot sen. Et välttämättä kovin suorasukaisesti, vaan taitavasti naamioiden. Et halua, että kukaan vaivautuu läheisyydenosoituksistasi.

Väri sukissa vaihtuu

Onnittelut. Mustasukkaisuutesi on niin sanotusti hanskassa - sallittakoon ontuva vertauskuva. Mustasukkaisuutesi on jopa lempeää luonteeltaan, vaikka sitä jotkut pahana asiana haluavatkin pitää. Se ei ole sitä! Olet terveen omistava rakkaasi lähellä, muttet liikaa. Todellakaan. Joskus voisi olla jopa paikallaan näyttää mustasukkaiset tunteet selkeämmin. Ethän tahdo, että puolisosi luulee, ettet välitä hänestä? Käyttäytymisesi parisuhteessa kertoo, että sinulla on terve itsetunto ja olet suhteessa kuin kotonasi.

http://plaza.fi/ellit/testit-ja-kyselyt/testit/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.