IRC-Galleria

TiiWi

TiiWi

no huhhuh...olin ihan unohtanut että tällainenkin profiili multa löytyy!!!
Viisi omituista tapaani-haaste TIBILTÄ.. mutta minulta sinulle !!

-Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä !!!
-Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä!!!
-Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Ei kyllä tule mieleen nyt oikein mitään... mutta tässä nyt on edes jonkinlaista...

1. Melken AINA alakertaan mennessäni liihoittelen käsilläni kuin lintu ja hyppään viimeiset rappuset alas niin että jysähtää.

2. Yleisiin vessoihin mennesäni tarkistan ettei ole valvontakameroita (Tibi me ollaan samiksia!!) ja kurkistelen alaspäin, että onko mulla vessakaveria.. sillä haluan olla rauhassa :)

3. Kävellessäni yksin jonnekkin.. mun pitää aina tehdä 360Asteen pyörähdys (tietyin väliajoin) ja tarkistaa onko lähellä olioita.

4. Ruokalassa mun pitää aina saada syödä "hienolla" lusikalla.. tai menen pyytämään uutta keiitiöstä... *ne pyörittelee päätään.. ihan pöhköjä :D

5. Nyt on tullut selaiinen tapa(kaikki tykkää siitä!!) että valahdan ihan yhtäkkiä makaroniksi.... tai alan hytkymään pienellä yläkropan heijausliikkeellä (:kiitos Nellan;)

MinÄ OmppuponppU Haastan Seuraavat maanpinnalla elävät:
1.Fisukisu
2.Gona-pappa
3.MAkelikone
4.Anzuliini
5.rin-sess-a

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.