IRC-Galleria

JoulupaniikkiMaanantai 19.12.2005 16:07

Paniikki alkaa iskemään...lahjat on ihan puolitiessä vielä. Aloin taas hulluttelemaan väsäämällä itse lahjoja ja tässä sitä taas ollaan. Ideat on onneks sentään kirkkaana päässä ja matskut hankittu..toteutus uupuu. Ja keksein lopulta Mikkillekin lahjat, jei!!! Minnan lahjoilla tulee pikkasen kiiruumpi ku muitten, sisko kun lähtee joulupäivänä kahdeks viikkoa työmatkalle Venezuelaan.. perheeseemme tulee pukki siis jo torstaina.

Viikonloppu meni vauhdilla. Pe oltiin Klubilla katsastamassa DJBB:n keikkaa, ja uijui ku oli taas namia!!!! Lauantaina oli Maija-mummin synttärit ja mentiin koko Mikkin perheen ja miniöiden voimalla nauttimaan Martti-pappan loihtimista herkuista! Ehkä parasta ruokaa koskaan, joulu tuli viikon ajoissa!! :) Tuomas tuli kanssa Loimaalle ja ehtoolla mentiinkin naapuriin kuuntelemaan ku pojat loihti säveliä kitaroista ja Tuomaksen uudesta banjosta. Muu poppoo jatkoi baariin kun minä läksin petiin nunnumaan.

Sunnuntai meniki sitten sukulaisissa. Läksettiin moikkaamaan "Hellin-tätiä" Kuusjoelle ja samalla vietiin jouluterveisiä äidin tätipuolen perheelle. Helliniä on aina niin ihana nähdä, niin ihuna mummeli hän on! ja viime kerrasta on kulunut aikaa ihan liikaa!! Ikää tulee jo 80, ja edelleen asuu itekseen kahden koiran kanssa keskellä ei mitään omassa pienessä mökissä. Keittää pannukahvia ja lämmittää puuhellaa ja vessakin on pihan perällä. Ei voi kuin ihailla! Kunnioitus on suuri. Ja voi sitä elämän asennetta ja riemua! Siinä Hellinin tuvassa kiikkustuolissa istuessa ei kyllä maailman huolet painaneet.

Tehokas viikko edessä. Töissä painetaan loppuun asti ja iltoje muutamat vapaat hetket ennen unta pitää käyttää tehokkaasti jouluvalmisteluihin. Jospa sitten viikon päästä lepäilisi :).

-tiiku-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.