IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Torstai 26.12.2013 07:08

Kai mä hengitän... jea.

On ihanaa näin keskellä pimeyttäki välillä hengähtää ja ottaa omaa aikaa, lähtä ulos kun sataa vettä ja taivaalla loistaa vain kuu. (okei tupakille menin) katella ku toisilla parvekkeilla loistaa jouluvaloja ja kuinka vesi tippasee maahan (no joojoo kattoin etten sylkeny kenenkää päälle)

Silti pointti oli että siinä että sitä pysähty miettimää kulunutta vuotta. kaikkia niitä isoja ja pieniä tapahtumia. isoimpia muutoksia ja pienimpiä kokemuksia, oli se sitte vesisateen kattelua ikkunasta tai auringossa loikoilua parhaalla porukalla. voi voi 2014 sulla on haasteita pistää paremmaksi!

taitajakisa semit huh, ja samaa aikaa vielä vanhojen tanssit [ja niihinki pääsin varkain amislaisena 8)] molemmat vielä samaa aikaa.... aopjfisf oli siinäki ressiä mutta kyllä se kannatti! huh mitkä muistot, paremmaksikki ois voinu molemmat lyyä mutta hyvin kelpaa näinki :)

kahesti tuli käytyä ulkomaillaki... ensin alku kesästä moikkaamassa isovellua ja tämän hellua irkuissa asti ja sit vielä syyskuussa ekaa kertaa yksinää ulkomailla, espanjassa ja vielä työharjottelussa! Huh mitä elämyksiä, varsinki tämä jälkimmäinen. jotenki vaa kaikki näyttää mukavemmalta maaperällä jossa saat olla ja tehä just niinku ite haluat ilman että pitää miettiä et kuka näkee ja mitäköhä vanhemmatki miettii. easy life mutta oli seki tosi rankka reissu vaikkakin palkitseva. (distance tells u more than u can ever imagine) mut onhan sinnekki ikävä, tai niitä ihmisiä ja sitä kulttuuria.. ymmärrän kyllä miks ihmiset vaikeimmilla hetkillään haluaa hetken hengähdys tauon (karku matkan) vieraalle maaperälle. :D

ja kaikki pienet asiat... pienet pyynnöt jotka osottaa arvostusta omaa kädenjälkeä kohtaan, avun annot ilman että sitä tarvii polviltaan anoa, huomion osoitukset, ne pienimmätki jotka pidettiin piilossa tai sitte kaikkien näkyvillä. Kaikki halaukset ja hymyt, naurut ja ilot jotka jaettiin, itkut ja pitkät keskustelut jotka saatiin purettua vaikka ois ollu vaikea aihe. kunnioitus mitä muilta sai ja jota ite koki muita kohtaan.

Tältä vuodelta jäi kyllä niin paljon käteen ettei mitään rajaa! Opiksikki jopa otettii monista vanhoista tai uusista virheistä, jos sitä ens vuonna silti vielä vähä viisaampi kuitenki ku mitä tänävuonnakaa oli.. :D

ihmeellistä miten sitä muistaa aivan kaikki pienet yksityiskohatki niin kirkkaasti... :D' aamuiset heräämiset eri ihmisten vierestä vierestä, oli ne sitte mukava muistaa tai vähemmän mukavat... hullut tai vähemmän hullut tilanteet ja päälle käymiset, tähtitaivaat tai kesäiset valoa täynnä olevat yöt ihmisten kanssa viettäen tai yksinään paikasta toiseen ajellen... :D torin rannassa seurassa tai yksinään istuen, poliisia vappuna vältellen, uusia tuttuja aristaen mutta silti niistäki alku ujouksista päästii... (useimmiten). tässähän tulee ihan tippa linssii ku kaikkea muistelee. :D

ensimmäinen ruusu on saatu joka ei oo annettu juhlapäivän kunniaksi (tai siksi että äitiki on saanu ni ei tytärtä voi jättää ilman), lähellä raiskatuksi tuloa on käyty (mitä tästä opimme, vähemmän viinaa enemmän energiaa mennä nukkumaan oikeaan paikkaan) ja mitä oudoimmissa tilanteissa on tullu oltua.

kaiken tämän lisäksi on ollu qstockia ja on ollu bmthn keikkaa ja HIM on vielä tulossa ♥ olihan tän vuoden qstock'ki mahtava! harmi vaa et bam jäi näkemättä :/ mutta him oli mahtavin kaikista ja tunnelma oli käsinkosketeltavaa! (siinähän ihan leiju) vaikkakin siinä vaiheessa ku ville valo asteli lavalle en huomioinu enää muuta porukkaa yhtään vaan bailasin iteltäni loputki voimat loppuun. uh nams. ja kaikki muutki kesällä voih kuinka hyvää musiikkia ja seuraa ja tuli se isoveli sielläki vastaa ♥ (ihmeellisiä nämä irlantilaiset bonapartenit jotka tulee festareilla suomessa vastaan....) ja bmthn keikan hullut juopot jotka jätti kauniin mustelman otsalohkooni ja monta kunnon pamausta lihaksikkaista raajoista otti tuo pää muutenki vastaan. mutta muuten aivan loisto keikka seki! ♥ oli vain ehkä _hieman rättipoikkiväsyny olo sen jälkeen. (jep, meinasin liittyä bussissa nukahtaneen tyttösen seuraan ja laittaa nokosille itekki)

ja kaikki muut mainitsemattomat, omat muistoni jotka ei unohu koskaan♥ (/kunnes dementiani voittaa ja alan muumioksi)

Mutta... Jos nyt rehellisiä ollaan ni koko vuosi on ollu täys kaaos ja mahottomin sekasotku mitä voi olla mutta silti... ei oo tämän voittanutta♥ :)

noh on ens vuodella kuitenki vielä toivoa ;) sisko nimittäin antoi mitä suloisimman joululahjan mitä toivoa voi (_poika_kalenterin lisäksi) nimimerkillä hän ja sulhanen viettävät kesä häät ja luet tällähetkellä toisen kaasoista kirjoittamaa turhan pitkää lurinaa. ohhuhhähh voih apua.. liian upea lahja voooi ^^.

siinäpä sitä oliki ens vuoden odotuksen aiheet... :D

tammikuussa henkireikä lähtee ja jättää oulun lopullisesti (eipä tässä vielä ollukkaa tullu muutoksia joka päiväiseen seuraan) ja minä jään tänne ihmettelemään ja syömään yksinää kaikki suklaat mitä löyvän... mitä peliä se tämä tämmönen on??

muttaa sen näkkee vasta vuoden päästä mitä tänne saa kirjotella tapahtuneeksi vai onko sitä kirjottamassa enää kukaan :0 ja nautitaanpa eka näistä viimesimmistäki päivistä ennenkä lyyää hanskoja tiskiin tämän vuoden suhteen,

ei muutaku 2014, im ready, show me what u got. ja kiitos kaikille teille jotka teitte vuodestani -13 täydellisen ♥ puspus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.