IRC-Galleria

Tiis79

Tiis79

...kerää minut talteen, vie täältä pois.

Uusi parempi elämä... kait.Lauantai 12.01.2008 21:27

Tein uuden vuoden lupauksen, et alan liikkumaan enemmän. Nyt viikon verran oon tätä toteuttanu ja on ollut YLLÄTTÄVÄN jees olo.

Tiistaina kävin (muutaman oudon yhteensattuman kautta) BodyStepissä. Aluks aattelin et ei hitto, mihin Danten helvettiin oon oikeen tullu o____O
Aivan järjettömiä askelsarjoja ja hirveetä hosumista. Selvisin kuitenkin tunnin loppuun asti, hiestä märkänä ja lopen uupuneena, mut silti niin uskomattoman voittajafiiliksellä, et tuota hommaa on pakko saada lisää! Tai ehkä koitan sitä BodyPumpia ens kerralla.

Loppuviikosta kävin salilla piiiiiitkästä aikaa. Oli sekin ihan kivaa, mut mä en saa siitä samanlaisia kiksejä ku tollasesta hikijumpasta niinku esmes. toi steppi oli.
Tuntuu, et ku salille menee pitäis vaan juosta tai heilua jossain crosstrainerissä koko ajan.... Ehkä mä en vaan osaa tehä niillä laitteilla tarpeeks tehokkaasti tai jtn.

Tänään sit vuorostaan kävin koittaan vesijuoksua :) Tykkäsin kans siitä. Lepposta hommaa sekin ja olo ihanan rentoutunu nyt sen jäljiltä.

Jollain tavalla oon löytäny taas ton liikkumisen ilon. Aikasemmin vaan ahisti ajatus heilua jossain jumppasalilla muiden akkojen kans. Mä oon jotenki aina niin yyyyber tietoinen ittestäni ja kuvittelen et kaikki tuijottaa. Ehkä se on vaan minä ite joka on tuijottanu muita. :DDD Kai täs asiassa on tapahtunu jonkun sortin kasvua, osaan suhtautua asioihin vähän järkevämmin nykyään. :)

Huomiseks suunnittelin, et jos kävis hiihtämässä, sikälimikäli kaamea kapula ei yllätä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.