IRC-Galleria

Tiis79

Tiis79

...kerää minut talteen, vie täältä pois.
Oltiin sit viikonloppuna Turussa kattomassa Happoradiota! Jei!

Menomatkalla oli aikas lähellä (milleistä kiinni) ettei ajettu kolaria. Ei oo kyllä ikinä pelottanu niin paljon, mut ei nyt kuitenkaan ihan elämä vilissy silmissä.... No tietysti heti kun päästiin perille joskus klo 17.00 aikoihin piti alkaa ottamaan olutta että pulssi vähän tasaantuis!

Illalla sit lähettiin hyvissä ajoin sinne baariin, ettei vaan missata keikan alkua. Ja taas tuli lipitettyä lisää olutta ja punkkua... Keikka alko sit joskus klo 1.00 maissa ja oli kyl aivan mahtava meininki & fiilis! Ja taas piti laulaa ääni ihan käheäksi.... Ois ollu kiva hengailla sit siellä baarissa vielä keikan jälkeenkin, mut ku apinat (enhän minä itse, mutta kun ne muut!!) oli niin humalassa, et piti sit poistua vähin äänin.... Aloin jo suunnittelemaan, et seuraava happojen keikka minne voi lähteä ois syyskuun lopussa, Kajaanissa ja sit tietenkin lokakuussa ois tuo Kaustinen...

Launtaina käytiin Turun Onnelassa, ja onhan tuo melkoinen laitos. Tuli bongattua sieltä heti pari julkimoakin... Ei kyllä ihan mun paikka, oli kovasti ikävä omaa kantabaaria!

Sit lopuks vielä pakko laittaa koottuja huonoja iskuyrityksiä suoraan Turun yöelämästä (Ei meillä maalla oo tällasta...)

-Katokko mää oon tanssinu mun kengät puhki (Ei ollu pohjaa ollenkaan) , lähekkö meille?

-Sulla on isot tissit, lähetäänkö meille?

-Mulla on 180 neliöinen poikamiesboxi Oulussa ?!? (siis ollaan edelleen Turussa), lähetäänkö meille?

-Ai sä oot Pohjanmaalta, eli varmaan siis Teuvasta (?!?!), lähetäänkö meille?

Että semmosta.... Rankkaa tämä elämä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.