IRC-Galleria

Tiivit^^vi

Tiivit^^vi

grab somebody sexy, tell 'em: "hey, give me everything tonight!"

Ah, mums.Keskiviikko 13.10.2010 23:19

Mikä Percy Jackson-hahmo olet? (Kirjat 1-3.)
Lempivärisi?
A)Vihreä.
B)Kulta.
C)Turkoosi.
D)Musta.
E)Hopea.
F)Punainen.
G)Sininen.
H)KAIKKI!!

Osoitat poikkeuksellisia kykyjä...
A)Asioiden löytämisessä.
B)Suunnitelmien pohdinnassa.
C)Uimisessa.
D)Jossain ihan pimeissä jutuissa...
E)Taistelemisessa.
F)Loogisessa päättelyssä.
G)Ystävien suojelussa.
H)Puolustuksessa.

Sinulle tärkeää on...
A)Luonto.
B)Saavuttaa haluamani.
C)Ystävät.
D)Joku, johon voi luottaa.
E)Oma hyvinvointini.
F)Perhe.
G)Turvallisuus.
H)KEPPI, JOLLA VOIN KUMAUTTAA JOTAKIN!!

Millainen olet luonteeltasi?
A)Rauhallinen.
B)Kiero.
C)Uskollinen.
D)Epävarma.
E)Rohkea.
F)Älykäs.
G)Johtajaluonne.
H)HEH HEH HEE

Unelmasi?
A)Pelastaa luonto tuholta!
B)Tuhota länsimainen kulttuuri.
C)Pysyä ystävieni rinnalla, vaikka mikä olisi.
D)Saada menetetty takaisin.
E)Saavuttaa se, mihin itse pystyn.
F)Jättää jälkeni tähän maailmaan.
G)Olla turvassa.
H)Tosi hieno keppi, jolla voin kumauttaa kaikkia päähän!!

Heikkoutesi?
A)Herkkyyteni.
B)Luultavimmin se, etten voi liikkua minnekään enkä siksi tehdä mitään.
C)Vahvuuteni.
D)Läheisten puute.
E)Kaipuu menneisyyteen.
F)Ylpeys.
G)Liiallinen dominointi.
H)Liian vähän silmiä :(

Valitse yksi.
A)Harmonia.
B)Viikate.
C)Meri.
D)Pimeys.
E)Lisävahvistusta joukkoihin.
F)Arkkitehtuuri.
G)Ystävät.
H)KEPPI!

Lempiplaneettasi?
A)Maa.
B)Saturnus.
C)Neptunus.
D)Pluto.
E)Merkurius.
F)Ei mikään näistä.
G)Jupiter.
H)HIHHIHHII!

ENITEN A-VASTAUKSIA: GROVER UNDERWOOD
Hei, mitäs kuvankäsittelyohjelmaa sinä oikein olet käyttänyt facebook-kuviesi kanssa? Sinulla on nimittäin pakko olla jalkojen sijasta sorkat, muistutathan niin kovasti Grover Underwoodia, satyyriä. Jollei sinulla ole sorkkia, kannattaa varautua. Kyllä ne sieltä vielä tulevat! Olet hyvin luontoystävällinen ja etsit harmoniaa ja rauhaa. Osoitat poikkeuksellisen hyviä kykyjä panhuilun soitossa ja alat hermostuneena pureskella joko vanhoja colatölkkejä tai linoleumia. Nams.
ENITEN B-VASTAUKSIA: KRONOS
Miten tässä näin pääsi käymään? Sanotaan tämä sitten lyhyesti; olet aikamoinen pahis. Asustelet kultaisessa ruumisarkussa ja sinua paapoo mallia muistuttava teinipoika. Etkä sinä pääse sieltä yhtikäs minnekään. Tulevaisuudensuunnitelmiisi kuuluu ehdottomasti maailmanvalloitus. Peukut vain pystyyn sitten sille!
ENITEN C-VASTAUKSIA: PERCY JACKSON
Olet aivan kuten Percy! Sinuna menisin nimenvaihtoon, Perseus Jackson. Tunnet poikkeuksellista vetoa veteen ja olet luultavasti surkea koulussa - lukuunottamatta rajuja liikuntalajeja, joissa pääset kehittämään puoliverisen aistejasi. Isäsi on sitä rajua tyyppiä - jos jonain päivänä hän saapuu saattamaan sinua kouluun ja joku kysyy, miksi hän kanniskelee mukanaan onkivapaa - voit vastata, että hän vaikkapa... kalastelee huomiota. ;) vitsi on kivaa olla Percy, olisin muutenkin halunnu olla Poseidonin tytär <3
ENITEN D-VASTAUKSIA: NICO DI ANGELO
Sinulla on varhaisiän dementia ja pakkomielle jonkinmoiseen keräilykrääsään. Jo nämä kaksi asiaa voivat rinnastaa sinut Nico Di Angeloon, tuohon vasta kymmenenvuotiaaseen mutta henkisesti paljon vanhempaan manalanjumalan poikaan, joka ei hallitse voimiaan vielä kovinkaan hyvin. Olepa siis varovainen sen temperamenttisi kanssa, ettet vahingossa kutsu paikalle konekiväärein asestettuja luurankoja. Kannat kaunaa läheisesi menetyksen puolesta, mutta kenties väärällä tavalla; sinussa voi olla vielä älyä keksiäksesi oikeat keinot!
ENITEN E-VASTAUKSIA: LUKE CASTELLAN
Voi sinua, joka tämän tuloksen sait! Tässä tapauksessa muistutat nimittäin eniten Luke Castellania, tuota poloista petturia joka miltei tappoi "kaverinsa" Percyn. :( Et kuitenkaan ole mikään surkimusten surkimus - sinusta on loistavaksi taistelijaksi niin sanallisesti kuin vaikkapa keittiöveitsin, eikä ulkonäössäsikään ole haukkumista. Omilla päätöksilläsi joilla tahdot kostaa itseäsi kohtaan kohdistuneen epäonnen et kuitenkaan johda itseäsi kuin syvemmälle epätoivoon; ja pian ainut kaverisi asuukin kultaisessa ruumisarkussa ja suunnittelee kanssasi maailmanvalloitusta.
ENITEN F-VASTAUKSIA: ANNABETH CHASE
Muistutat kovasti Annabethia. Olet fiksu ja vaikka osaatkin lukea muinaiskreikkaa paremmin kuin äidinkieltäsi, looginen päättelykykysi on huipussaan. Unelmasi on jättää jälkesi tähän maailmaan, ja se on hyvä se; varo vain leväaivoisia, mustatukkaisia ja vihreäsilmäisiä poikia, joiden läsnäolo saattaa koitua sinun pelastukseksi tai tuhoksi.
ENITEN G-VASTAUKSIA: THALEIA GRACE
Olet temperamenttinen, äkkipikainen ja sähäkkä luonne - muistutat siis Thaleiaa. Sinä saatat tuntea mystistä vetoa planeetoista Jupiteriin, onhan tämä rinnastettavissa ukkosenjumala Zeukseen (joka sattumoisin saattaa olla sinun isäsi. O__o) Olet synnynnäinen johtaja etkä lannistu helposti - mutta varo menemästä liian pitkälle sen määräilyn kanssa, tai voit menettää ystäväsi.
ENITEN H-VASTAUKSIA: TYSON
Vollotat. Tunteilet. Tuijotat kaikkia isolla ruskealla silmälläsi. Silmälläsi. Kyllä - sinulla on nimittäin vain yksi silmä keskellä otsaa (ja toinen kenties jossain muualla) ja henkiseltä tasoltasi olet kuusivuotias. Mutta mitä sillä väliä? Olet hyvä kumauttelemaan toisia kepeillä päähän ja sinulta löytyy vaikka minkä sortin kykyjä, joista et edes tiedä. Sukulaisesi saattavat hävetä sinua, mutta sinä silti rakastat heitä. Näet kummallisia unia hepoista, jotka osaavat uida. Hui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.