IRC-Galleria

Tiivit^^vi

Tiivit^^vi

grab somebody sexy, tell 'em: "hey, give me everything tonight!"
WOO WOO!!! 30 seconds to Mars oli aivanloistavanupeahhh!!! Jared ja Shannon Leto ilman paitaa mumsmums :D Persepoika oli vaan vähän ärsyttävä :P hahhahhah. Jatkot oli hulppeat kanssa :'DD Emppu the sängynvaltaaja ei paljoo saanut nukuttua. Kiitos, Faye the kyljenkääntäjä. Muminamuminaälämölö. Kohta uusiksi! Jeejee!
Mitä maailmalla tapahtuu? Mitkä ovat polttavat puheenaiheet? Kamaluus! Japanin tsunami!!! :< Oon eläny ihan purkissa. Telkkarittomuus ei oo kivaa!!!
Ahh, 30 astetta lämmintä, aurinko paistaa ja kukkaset ja puutkin hymyilee. Kuin myös Emppu. Olen ruskea ja läksytkin on kaikki melkein tehty! Tästäkin selvittiin! Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa ja kun lentää valkein siivin niinkuin joutsen. Illaksi kotiin! JESSS! Enää reilu 4 kuukautta niin pääsen Englantiin ja SUOMEEN!!!!! Oeee, ihanaa! <3 On tää kyl ollu kokemus.
Vanilla Twilight on surullinen laulu :S Järkkyyyy! Toisaalta ei oo kivaa että kouluvuosi loppuu. Hyvästit on niin ikäviä...
Mutta sitähän ei mietitäkkään tänään, kun on niin mukava päivä! Bilsankokeeseen lukua nyt kehiin ja ehkä vähän Julius Caesariakin! Huomenna softballia ja muuta mukavaa.

En oo selkeestikkään nukkunu paljoa. Sen tosin näki jo aamulla. Ei vähään aikaan oo ollu niin kummallista herätystä. Virusturvaohjelma rules!

Lyhyet ovet ovat mukavia aina silloin tällöin :'DDD Om. Amppapamppa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.