IRC-Galleria

Tikruliinou

Tikruliinou

seittemän leivän uuni..

Uusi oma koti..Sunnuntai 27.07.2008 00:04

ensi viikolla tähän aikaan, olen viettänyt kaksi päivää ihka omissa kodissa ( okei, tällä hetkellä vielä 25 vuotta pankin omistamassa) ja saan toivottavasti vastinetta rahoille, joita aion tulevaisuudessa sijoittaa onneni eteen..tässä sitä haaveillaan jo omassa pihassa kuopsuttelusta ja luvallisesta puolialastomasta lekottelusta. Pää on täynnä kaikenlaisia sisustus aatoksia, kunpa vain lottovoitto olisi tänään suosinut, jotta kaikki olisi mahdollista toteuttaa pikin miten..Onhan siinä ainakin tilaa elää ja oleskella meien kolmen pienen ihmisen..saa nährä kauan ukko jaksaa kahtella tällaista ronskia maalais emäntää..
toivottavasti naapuri arvonnassakin olisi onni käynyt ja saisi elellä inhimillisessä elinympäristössä..ja jee..pääsen leikkaamaan oman kodin nurmikkoa, mahtavaa!
ja muuten, koskin ehkä elämäni ensimmäisen ja viimeisen kerran aika melkosta shekkilappusta pankissa..oli ihan pakko vaan koskea, että voi sanoa " omistamansa" edes hetken sellasen summan ( jätetään mainitsematta koko hinta ) mitä ne numerot siinä lappusessa näyttivät...
katsellaan mitä elämä tuo tullessaan, toivottavasti ei tarttis ihan heti muuttaa enää tämän jälkeen..
Ja tupareitahan ehkä pidetään jossakin vaiheessa, mehukkaimpia booli ideoita otetaan vastaan ja paras ehdotus palkitaan! :9 jee..semmosta..pitäkee lippu liehumassa ja ilo syrämmessänne!
jeps..ihme tekstiä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.