IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Timpska

Timpska

On ihminen ihmiselle.

Naapurin setäTiistai 18.12.2007 00:08


Vuodesta -99 olen tässä asunut. Ja samat seinänaapurit ovat olleet koko sen ajan. Toista naapuria olen nähnyt alle 20 kertaa koko aikana. Ja sitä toista en kyllä välittäis nähdä senkään vertaa... Vanha sekopää. Uusin repliikki; -Eikö sitä edes naapurille puhuta? Kun kävelin ohi ja en reagoinut portaissa koko äijään. Tähän vastasin; -Huomenta. Ilman mitään ivallista tms.
Johon hän vastasi;-luuletko olevasi parempi kun et naapurillesi juttele... Senkin huumekauppias, olen sen touhun nähnyt... Tähän vastasin - Selvä juttu. Ja kävelin pois. Sanomattakin selvää (toivottavasti ainakin sinulle joka luet tätä) etten tietenkään myy huumeita.En ole käyttänyt saati sitten myynyt ko. tavaraa koskaan. Aivan totaalisen vainoharhainen on tuo naapuri. Onneksi ei kuitenkaan tällä kertaa meinannut päälle käydä, kuten joskus on meinannut tapahtua kun olen nauranut sen jutuille... Siinäpä syy miksen edes tervehdi. Äijä on lisäksi vanha satamajätkä, ja nyrkkeilijä. Ei tee mieli sellaisen kanssa ottaa yhteen. Vitun idiootti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.