IRC-Galleria

Timpska

Timpska

On ihminen ihmiselle.

Poro-FeriaMaanantai 04.02.2008 13:47


Kolme päivää kameran takana, ulkona, talvella. Poro-Feria. Onneksi oli leuto keli, eikä ollut kovin tuulistakaan, joten homma eteni aivan kohtuudella.
Pahin tilanne oli (joka sekään ei kovin paha), 1. pävinä ensimmäisessä skereenauksessa, joku oli vetäissyt bnc-videokaapelin poikki... Toinen kamera siis pimeänä. Ja hetkeä aikaisemmin ne kyllä testattiin... Juoksemista ja sinkoilua paikasta toiseen. Normi hommaa siis=) Muuten ei sattunut suurempia haavereita (juu, mun mielestä se kirjoitetaan kahdella aa:lla, se haveri).
Yksi tyypillinen juttu; Esiintyjä tuo meille 95kpl. digikuvia, 10min .ennen esityksensä alkua...
Ne ois pitänyt saada videotykillä ulos... Mutta miten? Meitä oli tasan 2 kameramiestä, ja ohjaaja.
Ja sitä videotykkiäkään ei ollut, vaan LED-näyttö skreeni johon menee videokuva, valokaapelia pitkin, ja juuri siitä esiintyjästä on tarkoitus kuvaa skreenata.Joten joko tai... Ja meille ei ajoissa informoitu tästä kuvakollaasista mitään. Oishan ne kuvat ollut ihan kiva saada sinne koneelle mistä mainokset ja logot pyörivät, ja vieläpä oikean kokoisina ja ihan timelinelle rendattuna... Ja esiintyjän edustajan sanoin; Mulle luvattiin että homma onnistuu...
No, ei ainakaan meillä ollut tietoa että oli luvattu. Kun ei voi sitä powerpointtiakaan polkaista aivan muutamassa minuutissa pystyyn. Kun niitä mainoksia on pakko pyörittää, ja kameramiehet juoksevat jo kameroiden taakse. Myötätunto oli varmaankin ainoa jota pystyimme tarjoamaan, olemassa olevien realitettien lisäksi. Ja sitä livekuvaa sinne skreenille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.