IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

vittukuTorstai 20.08.2009 19:23

ei
oo
rca
piuhaa!

hoehoeSunnuntai 16.08.2009 21:40

Huomenna olis taas lähtö kouluu ja kottii ( Muhokselle ) kauheesti pittää taas roudata kamoja mukana ja voi voi voi voi..

hihii (:Sunnuntai 09.08.2009 21:55

Oli mahtavat sempalot vkl :)
Tosin kiva olla flunssassa ja yskässä, sen siitä saa ku juhulii ui ja saunoo monta monta tuntia :D
eikä aamulla ollu edes kankkunen vaikka 6 nukkuun ja 1 heräsin.. :D Uuteen nousuu vaan sit ja bileet jatku :) Kimmolla ja evellä oli sitte munki puolesta heikko hapen tynkänen :D
sinussa on pissistä 7%. säälittävää!!1 sust ei saiz pissizt ees jollai vitu pizzizterapialla! pikaparannusohjeet: 1) hanki e-l-ä-m-ä! eli rupee hengailee steissil, ostaa kledjust henkast ja maukast eikä mistää hikisest uffist ja oo muutenki niiq normaali. mut iha suoraan sanoen, oot toivoton tapaus.

äähTorstai 30.07.2009 01:45

Kauheeta reissaamista JA AUTOSSA ISTUMISTA kokoajan.. Vkl oltii jämsässä, sitte mentii Petäjävedelle kahtoo autoo, eilen käytii äänekoskella ku se petäjäveden tyyppi toi sen auton sinne, kimmo osti sen ja viikonloppuna pittäis lähtee taas jämsään ja sitte helsinkii tai jonnekki..

vastakkaaha (;Tiistai 07.07.2009 17:31

Kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

TOSI KYPSÄÄ NAAPURI!Maanantai 06.07.2009 15:13

Vitu ääliö.
;meikä mennee pyykkituppaan pessee pyykkiä OMALLA VUOROLLA nii tuo saatanan ääliö oli vieny omat pyykkisä sinne. Ootappa ku mennää sammaan aikaa pyykkituppaan niin katellaan vittu"

oi muistoja :)Torstai 02.07.2009 22:08

Apulanta ~ ilona
<sydän>

Juhannusta! :)Maanantai 22.06.2009 18:41

Joo, eli oli ihan mahtava juhannus. Tuli semmonen ekstemppore reissu, lähettiin perjantaina aamusta heti alahärmään powerparkkiin, sitte mentiin vaasaan hotelliin yöksi, käytiin kattoo yöelämää kävellen olusien kanssa ja sitte tultii hotellii..
aamulla lähettii syömää ja mietittii että mitä tehtäs ku otettiin 2 yötä hotelliin, mut lähettii käymää seinäjoella ja Nummijärvellä, Nummirokissa :). Kävimmä isoveljen ja miian kanssa tupakoimassa ja jutteleen niin ne sai sitte houkuteltua meijät sinne sisälle, eikait siinä sitte ku äkkiä takasi vaasaan, hotellista kamat ja sitte seinäjoelle auto ja äkkiä isoveljen vakkari kuskin kyydissä Nummirokkiin :)
Käytii ostaa rannekkeet ja lähettiin rokkaamaan! :D
Isoveljen kans puhuttii henkeviä loppu ilta ja tehtiin yhen ulkomaalaisen kanssa hyviä kauppoja siellä..
Sitte Tuomas ( hän on isoveljeni <3 ) osti mulle tämmösen ihanan käsikorun ja makso vielä mut sissään nummirokkiin :) Oli mahtava reissu.. :)
Illalla sitte siellä seinäjoella otettii vähä matsia, tosin leikkimielessä, silti on käet mustelmilla :D
Mutta oli mukava reissu ja silleen :)

Rakastan isoveljeäni &lt;sydän&gt;

koulujeaPerjantai 12.06.2009 12:00

pääsinpäs sinne minne tahtoin :)