IRC-Galleria

MööhMaanantai 05.05.2008 01:10

Viikonloppu taas melkein kutkuteltu ja huomenna taas Laakerilla työt kutsuu! Hööööööh!!! Ehdittiin kuitenkin nyt viikonloppuna käydä kattomassa meiän uusinta kummipoikaa (ikää kohta kuukausi) ja voi pojat ku oli ihanan pieni pakkaus!!! <3 Vilma näytti lähestulkoon jättiläiseltä siinä rinnalla vaikka pieni tirpunen onkin. Käytiin myös juhlimassa Veskun (Lassen veli) nelikymppisiä Helsingissä. Sieläkin on söpösti ruvennu masu kasveleen, lokakuussa kun olis serkku tulossa meiän mukuloille.
Rosa on ollu meitä ilahduttamassa torstaista asti ja kyllä siitä vaan on apua lasten hoidossa!!! Se on kyllä niin ihana apulainen että oksat pois!! <3 <3

Tänään huomasin että Vilmalle on puhjennu kaks uutta hammasta ylhäälle, eli ylhäällä on nyt 4 legoo ja alhaalla kaks! Hieno saldo! :)
Tänään neiti myös lähti tukee vasten käveleen! Ikää siis 9kk ja viikko. Verrata ei tietenkään sais, mutta Vili oli 7,5kuinen ku lähti käveleen... tukee vasten siis.

Nyt väännän täs kättä lähtiskö sitä huomenna mummulaan köryytteleen. Rosa olis seuralaisena viihdyttämässä muksuja. Ja Lasse sais tulla perjantaina junalla perässä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.