IRC-Galleria

Tinkerhell_

Tinkerhell_

PeppiLottaaaaa
Keksittiin tänään ihan kuningas idea!!! Meijän äitillä kun nyt todettiin keuhkoissa se kasvain, ni ois kauheen tärkeetä et se lopettais tupakan polton tässä vaiheessa viimeistään kokonaan ja sitä se yrittääki, mut vaikeeta se on, ku on polttanu kuitenki yli 40 vuotta.

Päätettiin tänään Johannan kanssa et lopetetaan mutsin tueks kanssa kokonaan. Ja jotta onnistuttais... ni palkintona onnistumisesta ois viikon biletysreissu etelään vuoden päästä, siis VAAN jos pystyy lopettamaan. Oisko halukkaita tulemaan mukaan??? Saatiin tänään jo muutamat kaverit mukaan meijän yritykseen, ja tukemaan meijän mutsia, vaikka osa ei sitä ole koskaan edes nähny, mut... silti.. ihmiset vaan on niin ihania ku lähtee mukaan tämmösiin.

Eli homman nimi on seuraava... seuraavan kuukauden (syyskuu)aikana ois tarkotus saada homma alkuun ja kaikki halukkaat mukaan ja alottamaan tupakan polton lopetus, joka taas toimii seuraavanlaisesti. Lopettamista EI aloteta vähentämällä tai mitään muutakaan, vaan se aloitetaan valitun viikon maanantaina. Eli sunnuntaina saa polttaa vielä vaikka koko kartongin jos haluaa, maanantaina ei enää. Pieni repsahdusvara toki sallitaan, eli jokainen kuka lähtee mukaan saa ostaa itselleen YHDEN maxiaskin valitsemaansa tupakkaa. Ja siinä on repsahdusvara KOKO vuodeksi. Ja siitä valitsemastaan maanantaista alkaen , jokainen laittaa purkkiin joka päivä tupakka-askin hinnan verran rahaa säästöön. Kun on ensimmäisen kuukauden selvinnyt ilman ja laittanut tupakkarahat syrjään, on aika kipittää pankkitädin luo ja avata oma tili tupakka rahojen säästämistä varten. Ja vielä sellaisilla säännöillä että seuraavan vuoden aikana tilille voi AINOASTAAN laittaa rahaa, mutta niitä ei saa nostaa pois ennen kuin PÄIVÄLLEEN vuosi tupakoinnin lopettamisesta ja silloinhan siellä on jo ihan mukava summa rahaa ja miettikää miten mukava on rällätä niillä rahoilla kokonainen viikko, kun muuten ne rahat olisi palanut kuluneen vuoden aikana savuna ilmaan. Eli tässä jutussa voittajia on ne, ketkä ensivuonna tähän samaan aikaan liittyy mun ja Johannan seuraan lentokentällä bilefiilistä pursuten, ja toivottavasti meitä olisi kunnon bileporukka silloin kasassa.

Tietenkään huijata ei saa, koska luvallisesti annetaan jokaiselle pieni repsahdusvara niihin tilanteisiin kun hermo kiristyy katkeamispisteeseen, mutta... loppupeleissä se 30 tupakkaa vuoden aikana, on niin pieni paha... se suotakoon jokaiselle. Eikä tässä oikein huijaamalla pärjää... ei siinä muita petä kun itseään, eikä sillon ole bilereissuaan ansainnut ja varmasti omatuntoa kaivelee jos niin tekee, koska mitä järkeä tässä on, jos ei tosiaan yritä saavuttaa jotain. Ja nyt kun olen äidin kärsimistä sivusta seurannut niin... en kyllä tuollaista itselleni toivo, joten aion tosiaan pienentää omaa riskiäni sairastua ja lopettaa, nyt vielä kun en tosiaan ole polttanut yli neljääkymmentä vuotta. Ja miettikää sitä voittaja fiilistä vuoden päästä ja mitkä bileet me saataisiin yhdessä pystyyn ku kaikki vois hyvällä omalla tunnolla juhlia, ja pitää hauskaa, tietäen että on ansainnut sen. Mä ainakin lähden tähän meijän äidin, mutta ennenkaikkea OMAN ITSENI ja oman terveyteni takia, koska nyt mulle selvisi ja vähän liiankin selvästi se, että ei ne varoitustekstit tupakka-askeissa ihan paskaa ole todellakaan.

Noin nopeasti laskettuna Smart askin hinnan mukaan... vuodessa tili karttuisi mielettömät 1544.40€ MIETTIKÄÄ MIKÄ MÄÄRÄ RAHAA, ja miettikää mitä kaikkea hauskaa tuolla voisi tehdä, toki jokainen käyttää omat rahansa haluamallaan tavalla, mutta olisihan se ihan huippua lähteä yhdessä oman itsensä voittajina ansaitulle lomalle niillä rahoilla joilla olisi vuodessa sauhutellut keuhkojaan taas entistä tervaisemmiksi. MIETTIKÄÄ IHMISET OIKEESTI!!!!
Lähtekää messiin, tehdään tää yhdessä niin ei voida olla onnistumatta. Yhdessä pystyy oikeesti mihin vaan. Ja mitä enemmän porukkaa tulee mukaan, sitä enemmän jokaisella on tukijoita, jotka on samassa tilanteessa!

Arvostan TODELLA paljon niitä ketkä oikeasti ottaa nyt askeleen kohti puhtaampia keuhkoja ja parempaa elämää... eletään me niin ku mutsin OLIS pitänyt elää ja tehdään me ne päätökset nyt, mitkä mutsilla jäi joskus tekemättä ja nyt on jo liian myöhäistä. Ollaan me viisaampia, niin ei löydetä itseämme samasta jamasta 40 vuoden päästä!!! Koska... näen joka päivä miten äiti kärsii ja aivan varmasti, jos pääsisi ajassa takaisin ni olis lopettanu sekin sillon ku mikään ei ollut vielä lopullisesti pilalla!

NYT... te kaikki TODELLISET YSTÄVÄT... lähtekää mukaan, mun, meijän äidin ja OMAN ITSENNE TAKIA. Terveys on tärkeintä mitä meillä on. Jos se pettää meidät, me ollaan kusessa ja ihan kirjaimellisesti. Eli lopetetaan itsemme tuhoaminen nyt yhdessä!!!!!

kiitos ja halirutistukset jo etukäteen kaikille ketkä tähän mennessä on luvannut ruveta tähän ja niille jotka vielä lupaavat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.