IRC-Galleria

Teknologiasta ja muustaKeskiviikko 06.08.2008 23:34

Siis kuten mie oon usein sanonu, teknologiaan ei voi ikinä luottaa. Se on ihan pyllystä ja niin arvaamaton! Tännään Ainon ja miun oli tarkotus tehä piiiiitkästä aikaa musikaalia. Miulahan on hienosti koululta lainassa syna ja johot ja Macci ja silleen. No juu, mie oon viimeks käyttäny niitä säkällä joskus toukokuussa, se syna on ollu pianon päällä ja johot muovipussissa kaapissa. Otin ne tänään esille ja rupesin liittämmään niitä johtoja ja tidiididididi kiva homma se syna ei menny päälle. Kokeilin ainakin kymmenen kertaa Ainon kanssa ja eri pistokkeisiinkin. Ja siinä muuntimessa palo punanen valo eli kyllä sen ehkä ois pitäny jopa toimii. Mutta eipä toiminu. Kiva homma. Nyt pitää sit selitellä että juuuuu tää on menny ehkä rikki... Ku yo-päivänä jo selitin Tapsalle että tästä synasta hävis yks nappula ihan ihmeellisesti :D Tai siis oli hävinny, miten synasta voi hävitä yhtäkkii nappula olemattomiin?

Mut toisaalta, oonhan mie Tiia the hävittäjä, että kyllä miula on tää kadottamisen taito hallussa (nimim. ajokortti edelleenkin hukassa). Mutta pointti ei siis ollu nyt siinä, vaan siinä, että se syna ei toiminu! No, onneks se ei estäny Ainon ja miun työntekoa koska Macci kuitenkin toimii ja pianohan toimii aina. Siispä saatiin sanoitettua hieman biisiä, joka kulkee työnimellä Nostatus. Mut sitten pidettiin luova tee/lämmin mehu -tauko ja sen jälkeen työnteko vähän unohtu koska teknologiaan ei voi taaskaan luottaa koska tietsikan kajarit vammas eikä kuulunu musaa koska olin irrottanu ne aiemmin tänään koska kuunneltiin niillä tuotoksiamme Macilta. Mutta onneks osaan joskus ees olla vähäsen tekniikan ihmelapsi ja sain kun sainkin kajarit vihdoin toimimaan.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, vaikkei ookaan koska se syna ei vaan toimi nyt. Woooopsyyyy.

Eihän siinä, mutku tein keväällä Tapsan himomacilla musikaalijuttuja niin just sillon se Macci simahti! Ja nehän ei yleensä simaha. Ja siinä kävi niin että se koko kone hajos! Periaatteessa miun käytön aikana. Vaikka mie en tehny mittään. Niin vois kuvitella että oon joku himorikkoja eikä olis yhtään ihme että hajotin sen synankin. Vaikken oikeesti oo hajottanu mitään :(

Mut joo nyt mie kyllä lopetan tän, en oo varmaan ikinä puhunu teknologiasta näin paljoo, tai siis oon puhunu, mutten kirjottanu, ja onnee sille vaan joka on lukenu tän jutun alusta loppuun asti :D Lämmintä kättä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.