IRC-Galleria

Tinttu^^

Tinttu^^

Tää on sairaanfuckingkipeenraastavaa

Uusimmat blogimerkinnät

22.45Tiistai 14.08.2007 01:44

Elämä alkaa jo voittaa. kävin päivällä 4 kilsan lenkillä Ónnin kaa ja sit illalla mentiin Millan ja Veerna luokse ja käytiin sit vähä rattailee. Onni jä sinne hoitoon ku mulla tää työyö niin ei tarvi yksin kotona olla sen :/ Naapuri tuskin tykkäis jos se haukkus yöllä.
Huomenna jos kävis kans lenkillä iltapäivällä ku herään. Keskiviikkona sitten hammaslääkäri. toivootavasti ei oo ihan miljoonaa reikää. Täällä töissä kyllä herää koko talo ku pyykinpesukone epätasapainossa ja jyrisee lattiaan. Loppus jo, ku kuuluu niin kovaa :/// Apuva.
Cociksen voimalla jos jaksas valvoa ja ostinpa Alibinkin niin saa rikos juttuja lukee. Nyt jos telkkua vähä aikaa ja sit siivoilis tän huushollin.
HYVÄÄ YÖTÄ!

Ja anteeksi vain kaverit että teen vuorotyötä vaan jostain se raha on saatava! Ei se itestäkää oo kiva ku niin harvoin kerkee nähä mut silti!!!

5:13 työyö onnellisesti takana, puuro vesi jo kiehuu ja puoli 8 tulee aamuvuoro. Tää aamu kyllä kuluu ihan hyvin ku rupeen keittiössä touhuamaan ja on mulla 4 asukastakin joita auttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.