IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 16.01.2006 22:45

Ehkis kelkkailtiin ja pilisteltiin ;o ja ihkuteltiin ja kangstailtiin ja vähän kävi kipeää :( HAHAHAHA vituttais sinuaki ko pientä oravaa käpyjahdissa. Haisen taas pahalta uusiutumattomasta luonnonvarasta jalostetusta polttoaineesta. Hyh. Mutta ehkä nyt jotku imppaajat haluaa tulla haisteleen minua<3 ihanaa. vihdoinki oon suosittu<3333

Nenäänki kutittaa. On kutittanu jo wanhojenharkoista lähtien. se on se pudas. puttaala aina tulee kauhean ahistunu olo. tuleetuleetulee. on kiva asua arpelassa ja leikkiä pikkuveljen kans. ononon. aina ko ollaan kovia ja muka kelkkaillaan, niin pelkään että etteen hyppää joku hirvi tai joku muu vaarallinen. Niinkö esim orava. :(

Ho. Mentiin Nuorkan ohi ja sielä oli niiq joitaki tytzei ja silleeeee... sitten ko ne huomas meät, niin hulluna vahtas ikkunoista ja kikatti ja meni muka piiloon :::DDD palikat. Ne luuli meitä pojiksi ::DD Aijjoo. aleksi on poika. kai. mie oon vissin tyttö. hihihihihi.

Kohta alkaa desperate housewives<333 ehkä paras.

Vaikutan pissikseltä, mutta oikeasti on vain kiva joskus ajatella ja kirjottaa yksinkertasemmin. Muah. Nukuin tänään muuten pommiin. Jep. Sitten menin isän kyytillä kaupunkiin. En kyllä ihmettele, ko en heränny ajoissa. Jäin taas miettiin kaikkea ja olin vielä neljältä hereillä. EIKÄ KELLO SOITTANU KUUELTA. Ihan homo. Homo on muotisana. Kivvaa.

HAHAHA :D:D::D:D Telkkarissa tuli ihan hullun hoosee ohjelma. semmonen vaaleanpunanen hullun söpö iivul possu soitti haitaria. Sen nimi on Dark Lord Chuckles the Silly Piggy D:D:D::D Pimeä lordi herra Hykerrys Hassu Possu :D:D:D: VITUTTAIS MINUAKI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.