IRC-Galleria

Totuus minustaTiistai 16.10.2007 22:28

Suskulta kopsasin.

Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa.

01. Mitä pelkäät?
Rusalkat. Rusalkat ovat slaavilaisessa mytologiassa naispuolisia aaveita, vesinymfejä, viettelijättäriä tai merenneitomaisia demoneita, jotka asustavat järvissä. Ehkä siksi viihdynkin paremmin meren kuin järven rannalla.

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
Harlekiini (ital. arlecchino, ransk. arlequin) on koominen, zanneihin eli köyhälistöön kuuluva palvelijahahmo commedia dell'artessa. Olispa jotain viihdettä sielläkin.

03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
Göbekli Tepe on kivikautinen asuinpaikka kaakkoisessa Turkissa lähellä Syyrian pohjoisrajaa Eufratin yläjuoksun lähellä.

04. Mitä palvot?
NFC North on amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigan National Football Leaguen National Football Conferencen pohjoinen divisioona. Just joo. Urheilu ja jenkkifutis varsinkin on palvontani ykköskohde.

05. Salainen fetissisi?
Oskari Korpikari (s. 5. huhtikuuta 1984 Oulussa) on suomalainen jääkiekkoilija joka edustaa SM-liigassa pelaavaa Oulun Kärppiä. Nyt tiedän tämänkin.

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Aermacchi on italialainen lentokonetehdas. Se toimii Varesessa. Huonoina aikoina yhtiö on valmistanut myös moottoripyöriä. Kauniita unia.

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Murmaši (ven. Мурмаши́) on kaupunkityyppinen taajama Kuolan piirissä Murmanskin alueella Venäjällä. Olishan se saatanan komeeta omistaa oma kylä jossain vitun Muurmanskissa.

08. Mistä aiheesta kirjottaisit kirjan?
Iranin vallankumous tapahtui vuonna 1979, ja sen seurauksena Iran muuttui itsevaltaisesta, länteen myötämielisesti suhtautuvasta šaahi Mohammad Reza Pahlavin hallitsemasta monarkiasta populistiseksi islamilaiseksi teokraattiseksi diktatuuriksi, jota hallitsi ajatollah Ruhollah Khomeini. Ihan tätä en ajatellut esikoisromaanini aiheeksi, mutta samapa tuo.

09. Mitä keräilet?
Lappohja (ruots. Lappvik) on Hankoon kuuluva taajama. Asukkaita on noin 700. Miten kartuttaa kokoelmaa, jos omistaa jo kaikki maailman Lappohjat?

10. Mihin paras muistosi liittyy?
Johan Henrik Hästesko (24. helmikuuta 1741 Mikkelissä – 8. syyskuuta 1790 Tukholmassa) oli suomalainen sotilas ja Ruotsin armeijan upseeri, joka osallistui Kustaa III:n sodan aikaiseen upseerikapinaan ja joka tästä syystä teloitettiin. Oi niitä aikoja... Huokaus.

11. Turhin tietämäsi asia?
EuroVelo on projekti, joka tähtää 12 eurooppalaisen pitkän matkan pyöräilyreitin kehittämiseen. Reittejä on tarkoitus käyttää mm. pyöräilykilpailuissa. Projektin tavoite on myös rohkaista ihmisiä pyöräilemään autoilun sijaan. Turhaa. Niin turhaa.

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
1231. Oli hyvä vuosi. Silloin mm. Fredrik II julkaisi Sisilian lakikokoelman

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
Kenneth Joseph Arrow (s. 23. elokuuta, 1921) on yhdysvaltalainen ekonomisti, joka tunnetaan erityisesti yhtenä modernin uusklassisen taloustieteen perustajista.

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
Akropolis (muinaiskreikaksi ἀκρόπολις)

15. Entä itkemään?
Alban Ali Bushi (s. 20. elokuuta 1973, Tirana, Albania) on albanialainen 180 senttimetriä pitkä jalkapalloilija, joka edustaa tällä hetkellä kreikkalaista Levadiakosin joukkuetta. Se on vaan niin surullista. Ynh nyyh.

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Nauris (Brassica rapa). Minun täytyy alkaa valita seurani paremmin.

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
Farscape. Mikä tv-sarja sinulla on taskussasi?

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Vorna, kansantarinoiden karjalainen sankari. Eikä kukaan muu.

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Millerin indeksit. Kristallografia kiehtoi minua jo pienenä.

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Mary Jane Kelly (s. 1863? – k. 9. marraskuuta 1888) oli Viiltäjä-Jackin viides ja viimeinen varmana pidetty uhri.

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Utran kirkko, on Joensuun Rantakylän evankelisluterilaisen seurakunnan vanhin kirkko. Miksi tyytyä raamattuun, kun yöpyödän laatikkoon voi laittaa kokonaisen kirkon?

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Copra Piacenza eli Piacenza on italian A1-liigassa pelaava huippujoukkue.

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
José Balta, (s. 1816 - k. 1872) oli Perun presidentti vuodesta 1868-1872 saakka.

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Kalasääski ja lohi.

25. Mikä sinä todella olet?
Belal Mansoor Ali, alkuperäiseltä nimeltään John Yego (s. 17. lokakuuta 1988) on Keniasta kalenjin-heimosta lähtöisin oleva keskimatkojen juoksija, joka tätä nykyä edustaa Bahrainia. Ottakaa kiinni jos saatte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.