IRC-Galleria

Tmuu

Tmuu

Pitkän linjan viihdetaiteilija.

Tylsää töissä, Vol2Tiistai 17.07.2007 13:37

Nainen oli raskaana ja odotti kolmosia. Epäonnekseen ollessaan toimittamassa pankkiasioitaan pankki joutui ryöstön kohteeksi. Ryöstäjät riehuivat hullunaan ja ampuivat ympäriinsä. Poliisin tehdessä rynnäkön rosmot tulittivat kaikkea liikkuvaa, myös raskaana oleva nainen sai osansa joten hänet kiidätetiin sairaallaan.

Tohtori tutki ja sanoi:"olette onnekas. Teihin osui kolme luotia mutta säästyite vakavailta vammoilta. Luodit kuitenkin osuivat kohtuun ja jokainen vauva sai yhden osuman. Nämä luodit kuitenkin poistuvat lapsista kun he varttuvat teini-ikään."

Nainen synnytti kaksi tyttöä ja yhden pojan. Aikaa kului neljätoista vuotta eikä tästä pankkiepisodista ollut puhetta kertaakaan kunnes eräänä päivänä yksi tytöistä juoksi itku kurkussa äidin luo:"" Äiti äiti, olin pissillä ja joku metallinen juttu tippui minusta pönttöön!"".
Äiti kertoi tytölle muinaiset pankkirystö tapahtumat ja mikä tuo metallinen kilahdus oli. Kohta juokse toinen tyttö ja selittää itku kurkussa samat murheet. Äiti lohduttaa samoilla sanoilla ja tytöt rauhoittuvat.

Kohta poika tulee hyvin ihmettelevä ilme naamallaan. Äiti kysyi oliko hänkin ollut pissillä ja metallia tippunut pönttöön? Poika vastas :"en.....olin vetämässä käteen ja ammuin koiran."


Ehehehee... xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.