IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

<3Lauantai 18.10.2008 09:26

Koitin sosialisoitua tanaan. Tapasinkin yhden Lauran ja sovittiin, etta nahdaan taas pian. On se silti taalla vahan hankalaa. Ihan kun ei kotona. Nyt sita vasta tajuaa, ettei olekkaan niin sosiaalinen immeinen. Pakko silti koittaa. Haluaisin kylla sanakirjan tanne. Tyhmana unohdin sen kotiin. Onneksi edes ymmaran muita, vaikken ite puhua osaakkaan. Samoinhan se on kyllakin myos suomessa.

Arki taalla kuitenkin hyvin sujuu. Sellaista se elama on kuin olisi siella. Ainut kumma juttu on vaan, etta koulun pihalla vieraat vanhemmat tulevat juttelemaan. Mita ne muitten asioihin puuttuu?? Ei tosissaan. Ihan kivaa se on, kun siihen tottuu. Luulisin.

Ja ainiin. Olen aivan rakastunut! Loysin uuden elamani rakkauden. Taalla on aivan ihana kirjakauppa. Siella tuoksuu kirjoille. Sinne saa vain menna lukemaan kirjoja. Siella on kahvio ja myos (luultavasti) levy-osastokin. Ylakertaan en ole viela edes selvinnyt. Haluan Suomeenkin sellaisia. Surullisinta on kun en voi ostaa niita kaikkia ihania kirjoja joita haluaisin. Hiton painorajoitukset matkalaukuissa. Ei miulla ole varaa maksaa ylimaaraisesta painosta. No kylla se tasta.

Se tasta talla kertaa. Oita ja huomenta vain kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.