IRC-Galleria

Automatic eyeKeskiviikko 18.11.2009 18:11

Hello ihmiset !
Jotkut ovat nähneetkin jo netistä, ( http://www.sue.fi/uutiset/automatic-eyen-rumpali-carolineen ) että pestini Automatic Eyen rumpalina on päättymässä. Tarkoituksena on vielä tehdä ensi viikon Fridayn keikka ja sen jälkeen jättäytyä pois yhtyeestä. Väärinkäsityksiä välttäen, voin puhua vain omasta puolestani joten siksi teen näin...

Neljä vuotta antoisaa aikaa. Paljon nähtiin ja koettiin yhdessä. Porukasta tuli tärkeä yhteisö johon oli helppo turvautua AINA. Kiitos pojat ! Ae:sta jää aina mieleen POSITIIVISUUS ja huiput muistot, keikkareissuineen ja mahtavine faneineen!!! Fanit = Maailman isoin kiitos teille kaikille. Ootte aivan maaaaaahtavia tyyppejä =)

Suurin kiitos kuitenkin Petelle ja Heikille, että kysyivät mukaan bändiinsä silloin muinoin. Ei olisi uskonut mihin tie vie (miehen tie vai miehen työ?). Mitään "kränää" meillä ei ole ollut. Paitsi veljellistä. Ainahan meillä tuntui hauskaa olevan ;) Tämä on vain loogista eteenpäin menoa näissä bändihommissa. AE tarvitsee vain erilaisen soittajan, joten nyt pitää mennä musiikin ehdoilla. Se on fine, eiks jeh ?

Bileet jatkuu meikäläisellä elämäntyöni CAROLINEn (www.caroline.fi) parissa ja AE täräyttää varmasti myös (huom.Myös) tulevaisuudessa.
Kiitos kaunis Automatic Eye. Business !

Rakkain terveisin T.Gun (louhelan läski-Elvis)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.