IRC-Galleria

Firma Recordsin tuottaja/DJ Salzkeer on pistämässä ulos tuottajalevyä piakkoin, jolle olen väsännyt yhden biisin. Tällä hetkellä levyllä esiintyvät mm. seuraavat artistit:

Kosola, Sykerö, Steen1, Tommi H, Lasse K, Rumakukka & Likainensielu, Hullutiedemiesh, KpV, Paleface, Toni Pandora, Solonen, Punasilmä,savosaid, Yessic, Laiska Leppone, Firma recods, Sta productions, Own Style Records

Tsekatkaa seuraava sivu, josta löytyy toi mun biisiki:

http://www.mikseri.net/artists/tuottajalevy2009promo.117393.php

Salzkeerin omin sanoin:
"Vuodesta 2003 lähtien on pyörinyt idea duunata oma tuottajaplatta joka on kuitenkin aina jäänyt tekemättä omaa laiskuuttani. Nyt sitten kun rupeaa olemaan vauhti päällä ja muutenkin bisnes pyörii, on aika mäjäyttää platta ulos. levyn ideana on tuoda artisteja esille, sekä enemmän että vähemmän tunnettuja lyyrikoita. Jokaisella on oma tyyli johon en ole puuttunut millään lailla ja sitä myöskin itse hainkin tälle levylle. Biitit olen tuottanut itse vuosien varrella.. Levystä tehdään tuplalevy, johon kuuluu itse label ja instrulevy. Itse mieluusti dj harrastukseni puolesta tykkään soitella mm keikoillakin freestyle biitteinä eri artistien instruja joten tehdäämpä tästäkin sellainen jos joku vaikka innostuisi. Kuunnelkaa ja tulkaa keikoille örveltämään! Platta julkaistaan kesällä 2009..! "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.