IRC-Galleria

Toobo

Toobo

antaisit palan sun silmistä

... dramattisuutesi mykisti minut. Maanantai 07.09.2009 02:47

Oletko niin sokea että et näe kuin ja vain ainostaan oman "surusi" ?

Naurettavaa
Typerää
Lapsellista
Sanoinkuvailemattoman ajattelematonta

Nosta tästä tälläinen draama esiin. Ymmärrätkö kenties yhtään kuinka osa kirjoituksistasi loukkaa useampaa kuin yhtä ihmistä, tämä ei ollut sentään murha joten tässä ei ole KETÄÄN uhreja, paitsi jos meno ei muutu. Silloin mielipaha kytee kaikissa. Mielipiteen voi ilmaista monella tavalla, mutta haistattelu on... Anteeksi, minun pitää sensuroida itseni.

Sinulla on oikeus olla pitämättä Mirukun silmien aukaisusta (turha mietti tällä hetkellä, että se ei ole enään Miruku, koska minulle se on yhä Miruku.)
Mutta sinulla ei ole mitään syytä joka oikeuttaisi sinut levittelemään tuollaisia juoruja pitkin maita ja mantuja. Kerroit monet kerrat kuinka Miruku istui komerossa, sekö oli sinun syvintä rakkauttasi hartsista muokattua nukkea kohtaan joka kuitenkin eli kauttasi? Pistikö edellinen lause edes ajattelmaan sanojasi?

Myit Mirukun ja Mirukun hahmon, et sinä voi silloin muuta kuin huutaa tyynyyn mielipahaasi jos silmien aukaisu todella oli hahmoon vaikuttavista asioista noin draaman maalaamisen arvoinen. Ole kiltti ja lopeta se mustalla läträäminen jo! Se ei kohenna omaa mieltäsi eikä kenenkään muunkaan.

En käsitä.
En ehkä haluaisikaan käsittää.

Tätäkö tämä harrastus sulle on? Ja aiotko oikeasti heittää koko homman helvettiin vain tämän takia, sillä luulin että pidit tästä harrastuksesta paljon... Tosin luulin sua kypsemmäksikin, ja sinä tunnet olosi pettyneeksi ja petetyksi.

Anteeksi, mutta mielestäni kun kerta sinulla oli pokkaa aloittaa tälläinen huuto asiasta jonka olisi voinut käsitellä hiljaa ja siten miten se olisi pitänyt (ilman että useampi olisi joutunut potemaan ärtymystä ja surua liittyen kyseiseen asiaan [haistattelu loukkaa kaikkia harrastajia]) on sinulla myös pokkaa kuulla muiden mieli pide mielipidettäsi kohtaan.


Olen todella pahoillani tästä...





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.