IRC-Galleria

TortuTroija666

TortuTroija666

PERKELEEN KESYTTÄJÄ! Torin Suurin Pudottaja!

Ele Nakerra Neurista!!!!Maanantai 08.09.2008 12:29

No Jou!
Sittemmin lopetin Kapseleidensisältä katselun kun kuuloluihin rupes walumaan olotiloista hälytysääniä äärimmilleen wietyjä kaikuja jotka pisti ajatustentonawan raikumaan oikeilla aaloilla! Witttuuuu!!!
Nyt nukyttää pumppukin paremmin ja wihreäTee Waluu kajarista sisään sillä paineet kattilassa rupes hipooRaketinalkuwoimaa ja eipyge kunnolla woimaan jos tukossa on ukolla kuupallon kuulolaite!
Nähkeesti juoksee alaskoskee pitkinposkee nousee kapillaariwerenkierto mahtawa ! Ajokoiramainen linjaus häweyksissä kun sialla satelliittiilmiö Päässä pimiö Jonne ei siirry waloläpi tiheän!Werkosto tukossa breinit umpilukossa wessatukossa ajatuksenkatkos käytäwänpäässäwalo ilmiömäistä karsintaa altasatasenlainanpäässä parsintaa kellokäymennyttä aikaarupeekelaa tuhjääkelaa!
Muuten ihan Witun Hywä Olo!
Ostin Polarin FT 60: Pin Laadeninn pitäs piilostaan pilkistää jotta woitasnäkymäpäiwittää ja sekasin on Miehellä parta! Neuriksia elä! Zyprekzoitatähännumeroonelä 66,6 On mielenlukutaitoistajohdattawadatakärpäsenpörräyspaperillayhdyssanojenaatelinmielenterweyswaakalauta!
Ja laudoista rakennat waikka Mielenleikkimökinpihaltahiekkakakunaltataikurinjakunhihastalöydätitsesiistumastanurkastaetnääpidemmälle!
Outoa Tuuliwoimaa!!!
No otan wielä kupillisen merkillisen hywää Teetä Sitä ainutta oikeaa
wihreää Teetä!
Olotila Mukawa K:Aiwokurkiainen

Tämmönen elämänkatsomus!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e2MAUNvgMZQ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.