IRC-Galleria

TortuTroija666

TortuTroija666

PERKELEEN KESYTTÄJÄ! Torin Suurin Pudottaja!

Olkoon Nautinto Syntimme!Keskiviikko 08.10.2008 16:54

Pörssit Romahtaa Ja Lama Lähestyy! Elintasokeinotteliat Unelma Tilanteessa! Nytkö Se Alkaa?
Unohda Tunteet ! Terwe menoa Kax naamaset Moniwammaset! Ei kaikki oo Aina Sidonnaista Massiin!! Täällä Haisee Kusetus!!!
Wittu Pitäs Kääntää PutkinäkösiltäRahanHeroilta Walot Pois! Kun ne talloo Meidän Kalloo Ja Taskussa On niiden _Käsi!! Ei Tämmösii Fiilareita Missä Tsiigataan Waan PörssiPilareita Kukaan Jaksa Ja Miksi Jaksais! Kun Helposti teet Arjesta Juhlaa Ei Siihen Tarwii Massii Tuhlaa Senku Antaa Peiton -Heiluu Ja Elixiirin Wirrata! Siinä O järkee Enemmänku missäänn Witun Markkinatalouden huoran Rattaissa !
Tai Wiruskillerikeksiän omistus Osingois! Tää järjestelmä Tukee Waan Sniiduja Meklareita Ja Rahan ahneita Sijottajii Jotka pelaa Toisten _Elämällä Pelii Ja Norsunluutornista Niittaa Onnellisii Perheitä!
Olkoon Nautinto Syntimme!!! Sillä Sitä Ne witun Dominoiwat Elitistit Ei woi meilta Wiedä Pois!Se Lokasen Soskun Ämmän kusetus Kyllä on Mastii Mut niin Se Waan Menee Et Jostain se on Otettawa!
Tuskin -se Wiiwalla roikkuminen Tekee Meistä Rahan huoria!!! Muista että Onhan Päiwä Wielä huomennakin! Iloisessti Laulaa PAte! Black Järwi!
Ja eletään täysii koska Koskaan Ei tiiä Millon Haetaan Mullan alle! HautausMaa Wieressäni Muistuttaa Joka Witun Päiwä Että Tänään se Woit Olla Sinä !! Joskus Sitä Ei nää Mutta! Iltaisin Kuulen Sieltä Naurua! Tutut Terwehtii Kun Tähdet loistaa Pimeässä! Illalla Istuin Penkillä Ja Kattelin Tähtii! Jylläs Just Passelist Ja Totaalinen Wapaus Waltas mielen!!! Wittu Että Se hetki oli niitä Jotka wilahtaa Kuwanauhana Brainissä Kun Kaista On Wäärä! Mut Nyt on Aika Wielä Elää Ja Nauttia!

Tämä On Alitajunnan Ääni! Taas Tänään!
Witun hywää Päiwänjatkoo KaikilleWiiwalla roikkuwille Ja Muillekin Diletanteille!Ja Kaikki Kaikille

http://www.youtube.com/watch?v=3BQYbOgFLPQ

K;Boheeminen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.