IRC-Galleria

TortuTroija666

TortuTroija666

PERKELEEN KESYTTÄJÄ! Torin Suurin Pudottaja!

Ompa Ihme!Perjantai 12.12.2008 20:03

Ryhdistäydyin potjurimatkalla johtuwarmaan Adhd:eestä niin että jotenkin owelaSTI HARHAUTIN MUMMOJA ja mulla oli käps lokki päässä = antowat paridonaa waippoihin ja lähin sieltä wetää K- Rautaan !
Piti ostaa Silikoonoa mutta Löysinkin Jotain Mustaa Ihmeliimaa Litran Pullon Joo Joo Sitten Pari 60W Ja homma pulkassa! Sitten K-Kauppaan mitä wittua niin joo K_kauppaan Ja ostin Lohen Se oli ihan witun hywässä kunnossa no siitä innopstuin ja käwin wielä hikoilemassa parissakaupassa kunnes tankkasin potkurin joka olikin muuttunut panssariwaunux! No OHH No wittu kun ei etene tää totuus ...heitän noppaa...nuin! No Kun Se Witun Lohi oli Niin Kowassa kuosissa Niin Lähin Yhen Kawerin luo kellä Hywä Punttisali on Oho se olinkin Minä!No Wedin Witusti kirsikka tomaatteja Naamaan ja reilustikahwia Rypsiöljynkaa!!! Hmmm.. Jamii No Sitten Meninn Salille JaTawotteena Oli Semmoset LoloFerraara Rintalihakxet Niin Heittelin sitten Tankook Tietty Ekax Lämpösettii mut Pyramiidi menee Ylös! No Siinä Sadan Jälkeen Ihmettelin että mitä Wittua toi Olkapään AlarmWalo Wilkkuu ja Sitten Mustakaapuweti Filerointilinkkarilla olkapäähän sinne sisälle tiiättekö Wittu No Joo! SAATANA!!!! Woi Wittu Melkein Ruper Keulii!! No Jatkoin wielä kewennetyinsarjoin sitten palautusjuomat imuroin ja lentämällä kotiin ! Nyt on kylmäjäädytetty koko olkapää mutta silti juilii!!!! AAmulla Flekuriin SAATANA! No tää on niin tätä
Urheilia ei selw..terwettäpäiwäänää!!! Niin Pä Joo Rupeen Rupee Yhelläkädellä Perkaa sen Witun Lohen Tai sitten Me katotaan Molemmat Emerdalee ja makoillaan jääkuutioissa!
Mutta Semmosta että Huomenna Anopille kantaa pianoo että missäs ne morf..buranat oli???
K;YksikätinenRoswo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.