IRC-Galleria

ToyBoyDancer

ToyBoyDancer

I'm just the worst kind

Raviurheilua!Lauantai 09.06.2007 14:00

Jeps, eli tää mun kesä tai ainakin kesäkuu menee täysin sen merkeissä, että ei kannata ihmetellä jos mua ei näy missään (paitsi raveissa tietty :P). Tai no harkoissa saatan pyörähtää :D Mutta kuitenkin. Maanantaista lähtien oon töissä meidän tallilla ja saan "huippu" palkkaa eli 70€/ vko mikä sisältää 5 päivää...xD Ois ehkä kannattavampaa olla mansikkapellolla, mutta eiköhän tää oo aika paljon mukavampaa :). Ja kevyempääkin, paitsi että oon ihan varma että äiti antaa mulle työks jotain isoja projekteja tyyliin "pese katto" tai "maalaa koko talli sisäpuolelta"! Nimimerkillä kokemusta on molemmista hommista!

Mä päätin eilen et ajan 10 starttia tän kesän aikana. :D Illalla ajattelin asiaa ja päättelin että kai se on sit alettava treenaamaan noita ponnyjä, kun ei noita hevosajokkeja liiemmin taida olla... :/ Ompullahan on ajettava vielä se voittokin, enää puol vuotta aikaa!!! Oon nimittäin päättänyt että se vielä voittaa uransa aikana! :D Mahdotonta tai ei, tää ois kuitenkin se tavoite. Kyllähän se viime kesänä oli elämänsä kunnossa, että jos samanlaiseen kuntoon sais viriteltyä ja sitten ettis jonkun supersuperhelpon startin niin ehkäpä.... Toivossa on ainakin hyvä elää! :) Samppaa alan ainakin nyt sitten ihan kunnolla treenata, sehän on parantunut nyt ehkä vähän, ei ainakaan enää mene NIIN kamalaa ravia mitä joskus. Suunnitelmana olisi aloittaa hiittaus ihan minimi varusteilla esim. vaan kärryt ja valjaat ja jalkasuojat, eli ei sekkiä eikä mitään... Sillähän on kokeiltu miljoonia eri kuolaimia, sekkejä, kaiken mailman apuohjia sun muita. Poniraukka on ollut kuin mikäkin joulukuusi "parhaina" aikoinaan!

Hahaa, tällä viikolla kolmet ravit, missä oon ollu hoitajana :) Siis huomenna viimeiset Suonenjoen "idyllisellä kesäradalla" ( 7 oikein- lehdessä oikeesti luki noin!) missä Luci juoksee. Ja mä kuulemma lämmitänkin sen :P Eli kaikki muu paitsi itse startti on mun vastuulla. Sehän on ollut mun valmennuksessa sen Tampereen startin jälkeen, jossa se teki uuden ennätyksen ja Teivainen oikein kehu sitä startin jälkeen :D. Niin ennen sitä olin ajanu ja hiitannu sen kun noi oli Elitloppetissa, niin no kuitenkin sen jälkeen se on ollu mun ajettavana :) Eilen se oli Vieremällä kuudes, vähän lähtöpaikka (nro 12 auton takana) verotti... Ja muutenkin se juoksu vähän epäonnistu. :/ Mutta huomenna ois uran avausvoiton aika! Se on oikeesti aika läppä hevonen, jotain päälle 80 starttia eikä yhtään voittoa!!!!!! Mutta toivottavasti huomenna tulis vaikka voitto :) Kyllähän mä jo maanantaina pääsin voittajahepon aisalle istumaan :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.