IRC-Galleria

Transylvania

Transylvania

Viiriäinen

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mieletön reissu!Tiistai 09.06.2009 16:21

Kotiuduttiin siis toissa yönä Tampereelta ja nyt vasta jakso avata koneen ja ruveta siirtelemään kuvia.
Reissuhan alkoi 5.6.2009. klo:8.27. Kun nousimme junaan täällä Lappeessa. Pääsimme Tampereelle puolen päivän aikoihin ja menimme Särkänniemeen. Vettä tuli helvetisti ja tuulikin oli jotain 8-10m/s. Mutta hauskaa oli; Ehviinit, aasit ja tröökalat. Näin vielä Mike Monroen rautatieasemalla ja tietysti nimmarii pyytelemään. Onneksi yöksi vesisade ja tuuli laantuivat ja saimme joten kuten nukuttua. Kylmähän siellä tuli kuitenkin.

Lauantaina heräiltiin siinä kaheksan aikoihin, ei muuta kun teltta kasaan ja kävelemään. Härmälän leirintäalueelle mentiin pystyttämään teltta ja siistiytymään. Sitten linkalla keskustaan ja syömään. Alkon kautta festareille. Siellä sitten kateltiin Poisonblack, Hammerfall ja vähän Finntrollia ja sitten.....MÖTLEY CRUE! Ei helvetti!! Päästii eturivii ja riehuttii + möykättii nii paljo et ääni, jäsenet ja korvat on vieläkii iha paskana. Mutta yhtään ei kaduta. Jumankauta et siellä oli sitä porukkaa. Kyllä ne on mahteja. Yö olikin sitten mielenkiintoinen, pakkasta oli. Sai melkee nukuttuakii.

Sunnuntaina sit hengattii leirintäalueella ja vetästii päivägänöset yhtien Lappeelaisten kanssa ja illalla lähettiikii sit autolla LAppeeta kohden. Oikein oli mukavaa, mut mukavaa oli päästä omaan sänkyyn goisaan. Ei ollu kova eikä kylmä, mut kyllähän sen pari yötä kesti ko ties mitä lähti kattomaa....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.