IRC-Galleria

kreikkalaiseen tyyliin...Perjantai 24.02.2006 16:40

...hoidetaan asiat koulullakin. Tasta eteenpain seuraavat kaksi kuukautta Kreikassa on karnevaalikausi-->naamiaisia joka viikonloppu. Niimpa eilen kun vihdoin paasimme koululle saakka erasmus-papereita hoitamaan,toimistolla odotti yllatys.
Alunperinhan koululla piti kayda jo tiistaina, mutta silloin noora oli kipea, keskiviikkona taas poliisiseta pysaytti vihaiseti kun olin laskeutumassa metroasemalle portaita."excuse me???...." sain ankytettya johon seta totesi "Strike!!"....endaksi...torstaina ei sitten lakkoja ollut mutta jouduimme kerran bussia vaihtamaan, kun kyseinen ei koululle asti mennyt(vaikka vaihtari-henkilo koulusta juuri kyseisen bussin neuvoikin...).
Koulu on valtava kompleksi, siella harhailimme ja kyselimme neuvoja, joka kerto tietenkin ohjattiin eri suuntaan. Kunnes vihdoin selvisi, etta toimisto oli paikassa,jossa heti aluksi sompailimme.
Toimiston ovelle paastyamme ovi oli vuorattu serpentiinilla ja sisalta kuului hirvea pophumppajumppa-musiikki. Sisaan meidat ohjasi joku henkilokunnasta, ja kun kysyimme Karinaa meille osoitettiin pitkaa, hoikkaa punapaata joka tanssi keskella toimistoa. "And you want to get registered NOW??!"...karina kirjoitti nimemme ylos ja seuraavaksi saimme lasit viinia ja ruokaakin olisi ollut tarjolla. Pian alkoi kreikkalainen musiikki soimaan ja tanssiporukka keraantyi toimistoon(kts. kuvat)..
Toimistolta paastyamme piti jarkytysta menna laskemaan viereiseen kahvilaan muutaman pelin verran..

Tanaan kavimme hoitamassa loput asiat toimistolla. Kaksi tuntia kului ennen kuin kaikki tarvittavat paperit oli hoidettu. Lopputuloksena meille kateen jai ruokailukortti ja bussialekortti. Aterioita saa kolme paivassa, onneksi paasemme lahella olevaan ruokalaan. Kavimme askettain testaamassa annoksia: hyvaa, mutta kaikki lilluu oljyssa, myos salaatit...:)

Illalla naemme kaksi suomalaista tyttoa. Helena ja ystava suorittavat tyoharjoittelua Consolaksella, eli matkatoimistossa,jossa itse olin viime kaynnin aikana puoli vuotta toissa...Saa nahda kauan tyttojen hermot kestaa..Koululla tormasimme myos Ireneen Suomesta, suorittaa myos vaihtoa TEIlla..

Vanhoja ystavia olisi tarkoitus nahda myos...Manos,Spyros,Tiina,Eveliina...Alexin kanssa kavimme tiistaina drinksuilla.

Lisaksi nyt selvisi etta tyoharjoittelu paikkoja emme saaneet, joten mahdollisesti Suomeen tulen takaisin jo heinakuussa...!Ellei nyt sitten loydy jotain muuta. Maanantaina olisin viela hyppinyt tasajalkaa onnesta, mutta nyt en tieda...asiat alkaa jarjestymaan ja olo rauhoittumaan, ikava kuitenkin vaivaa..siihenkin puutuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.