IRC-Galleria

Tuomasss

Tuomasss

"mun mielestä paras osuus on kun pääsen kiusaan sua :-)"
Kirjoita tähän mitä haluaisit sanoa kymmenelle eri ihmiselle, mutta älä paljasta keitä he ovat.
1 Sä olit yks niistä ensimmäisistä ihmisistä jolle mä uskalsin puhua mun asioista suoraan. Se johtu osaks siitä että säkin uskalsit puhuu mulle ja huomattiin, että ollaan koettu samantapasia asioita. Nyt kun ysi loppuu ja me opiskellaan eri paikoissa, mä pelkään että menetän sut! Tiedän että puhutaan mesessä ja voidaan nähä vapaa-ajalla, mutta jotenkin mä silti pelkään. Oot ollu mun tukena siitä asti kun uskalsin puhua sulle ja haluun sun tietävän että mäkin aijon olla sun tukena kaikessa. En hylkää sua ikinä enkä luovuta sun suhees koskaan. <3
2 Ollaan tunnettu tosi pitkään. Monet riidat ollaan koettu ja aina ne loppujen lopuks sovittu. Kamalinta oli, kun riideltiin niin paljon ettei puhuttu moneen viikkoon toisillemme. Mut onneks se on ohi! Asutaan eri kaupungeissa, eikä oo ollu aikaa nähä, mut en voi silti unohtaa sua koskaan. Pienempänä oltiin erottomattomat.
3 Oot yks mun parhaista kavereista. Ei olla riidelty kun kerran! Ja ollaan kumminki tunnettu iha pienestä pitäen. Monia hyviä muistoja ollaan koottu ja kaikki ne hetken tun ollaan yhessä vietetty aikaa on syöpynyt mun mieleen.
4 Tää on kahesta henkilöstä, joista kummastakin oon kirjottanut jo... Haluisin vaan kiittää teitä kumpaakin. Ootte ollu mun rinnalla vaikeina hetkinä ja aina kuunnellu ja tukenu mua. Niinä vaikeinakin hetkinä, kun kaikki muut mut hylkäs, te olitte mun kanssa. Saitte mut tunteen itteni edes sen verran arvokkaaks, että jatkoin elämää. Nyt jälkeenpäin kun oon taas omin jaloin pystyssä, sitä vasta osaa arvostaa sitä kaikkee mitä ootte mun puolesta tehny.
5 Sä oot se henkilö, jolle oon viimepäivinä purkanu huoliani eniten. Kiitos siitä. Tiiän että sullakin on vaikeita tilanteita samaan aikaan. Ollaan hyvät ystävät, vaikka paljoo yhteistä aikaa ei ookkaan. Mut niistä harvoista hetkistä kun vietetään aikaa kahestaan, on jotai niin erityistä, että en voi unohtaa niitä koskaan! Aina tapahtuu jotain ikimuistosta. :)
6 Sua mä en voi koskaan unohtaa. Meillä on paljon hyviä muistoja. Sä oot se ainoo, jonka oon päästäny tähän mennessä lähelleni. Oon kokenu paljon asioita, joita sä et tiiä, etkä varmaan saa koskaan tietääkkään. Sen verran voin sanoo, et siihen vaaditaan oikeesti paljon, että pääsee mukaan mun elämään, samalla lailla miten sä.
7 Oot kun sisko mulle. Viime päivinä ei olla nähty, mut enne nähtiin melki joka toinen viikonloppu. Sun kanssa oon monet illat viettäny korttia pelaillen ja ulkona hilluen. Riitojakin on ollut, mutta se kuuluu asiaan. Oot se hölmö tapaus, jolle aina sattuu ja tapahtuu :) Jopa enemmän kun mulle. Uskallat kertoo ne mulle ja sit nauretaan asialle yhessä. Sun kanssa on aina rento meininki.
8 Oot yks mun elämän tärkeimmistä ihmisistä. Nähään melki joka päivä, mut jotenkin en osaa näyttää sitä kuinka paljon sua oikeesti arvostan. Me ollaan tosi hyvissä väleissä ja sulle mä voin kertoo mitä vaan ja sä kuuntelet. Mun ei tarttee pelätä, jos haluun jutella, tiiän että sä kuuntelet ja haluut aina auttaa mua parhaas mukaan. Tiiän että monella muulla ei oo sun kaltasta ihmistä elämässä, ne ei oo yhtä hyvissä väleissä ja oon onnellinen, että tullaan toimeen.
9 Sua mun pitää kestää usein. Oot toki tärkee osa mun elämää, mut en aina jaksais sitä että suutut pienestäkin asiasta. Monet kerrat oon jääny omaan huoneeseen, pelkästään sen takia ettei tarttee kattella sua. On niitä hyviäkin hetkiä, muuta en osaa olla oma itteni sun kanssa. Rehellisesti sanottuna pelkään että sanon jotai väärää ja suutut mulle, niinkun monesti on tapahtunu. En haluis riidella sun kanssa, mut sä teet kaiken niin vaikeeks. Kertaakaan et oo multa mitään anteeks pyytäny, vaikka tiiät hyvinkin kuinka paljon oot mua satuttanu elämän aikana. En tiiä miten itte pystyt elään sen asian kanssa, varmaan ihan hyvin. Mut ootko koskaan miettiny että se satuttaa mua ja paljon!
10 Olit pienempänä se jääräpää, joka ei suostunut viettämään aikaa kahden ihmisen kanssa samaan aikaa. Aina jotenkin onnistuit tiputtamaan meistä kolmesta sen heikoimman pois ja mä sallin sen. Sitten ajan kanssa kävikin niin että sut jätettiin pois. Jos et suostunu oleen meijän kahen kanssa niin olit yksin. Kyl se sitten alko sujuun ja hyviä kavereita oltiin. Monet kerrat naurettu yhessä. En malta odottaa että olis jo kesä ja pääsis viettään sun kanssa aikaa. Kesää odotellessa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.