IRC-Galleria

Tuomasss

Tuomasss

"mun mielestä paras osuus on kun pääsen kiusaan sua :-)"

argh!Lauantai 03.07.2010 05:29

Ylihuolehtivaiset vanhemmat on perseestä?! Eilen mentiin porukalla vähän ajeleen ja lopulta päädyttiin n. tunnin ajomatkan päähän Viialasta.
Äiti lähetti ensimmäisen viestin siinä puol 12 aikaan että jos tulisin kotiin. Vastasin sitten että saattaa mennä hetki että ollaan kahvipöydässä ja tunnin ajomatkan päässä...
sitten lähdettiin siitä 12 jälkeen kotiin päin ja poikettiin abc:lla kun kavereille tuli nälkä. 1 aikaan äiti lähettää taas vaiheeks viestin ja kyselee että joko ollaan tulossa..
No olin sitten 2 aikaan kotona ja äiti odotti pimeessä kämpässä ulko-oven takana kun tulin. Alko hirvee saarna kuinka en sais mennä Akaan ulkopuolelle ilman sen lupaa!! Ja kun tosiaan tää ylihuolehtivaisuus on siinä että kun se ei mee nukkuun ennenkun mä oon kotona!
Saarnaa siitä kuinka olin ollu vähän kauempana kun se oli olettanu, se ei ollu päässy nukkuun vaikka sitä oli väsyttäny, kuinka se aikaa nyt sitten herättää mut parin tunnin päästä koiran kanssa lenkille.. -.-' "Jos en saa minäkään nukkua niin et sitten saa nukkua sinäkään!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.