IRC-Galleria

Turhatieto

Turhatieto

täysin turha

Isosiskon yömaja! Tevetuloa!Sunnuntai 01.06.2008 20:58

Isosiskon yömaja on laadukas yöpaikka jokaiselle pikkusiskolle ja -veljelle!

Paikan yöksi itselleen voi varata pyytämällä isää tai äitiä soittamaan ja ilmoittamaan, että pikkuveli on nyt sinulla hoidossa seuraavan vuorokauden. Yöpaikan saaminen ei kuitenkaan vaadi etukäteen paikan varaamista, vaan isosiskon voi aivan surutta herätää kesken, rauhallisten ja hänelle rakkaiden yöunien, ja vain ilmoittaa tulevansa joskus myöhemmin sinä yönä. Yleensä silloin kun baarista pääse paikalle rymyämään. Tällöin saa myös henkilökohtaisen ovipalvelun.

Palvelu Isosiskon yömajassa on varsin laadukasta. Jopa ilman varausta saa valmiiksi pedatun ja muutenkin mukavaaksi laitetun vuodesohvan. Myös yöpuvut ja unilelut kuuluvat vakiopalveluun. Aamuksi saa tilattua herätyksen, tai vaihtoehtoisesti paikanpäällä voi vetää hirttä niin myöhään kuin sielu sietää.

Lisäksi jos paikan on varannut etukäteen, ja saapuu illalla tarpeeksi aikaisin, on luvassa pieni kävelymatka mukavassa seurassa läheiseen videovuokraamoon. Sieltä pikkuveli saa valita haluamansa elokuvan, tai vaikka kaksi, kustannuksisita välittämättä. Karkit ja limut kuuluvat tietysti mukaan sopimikseen.

Myös ruoka sisältyy palveluihin. Paikan varanneille on luvassa iltapalaksi mitä vain haluaa, isosiskon budjettia hieman huomioiden. Jos Isosiskon huonot kotiruuat eivät innosta, on sallittua myös tilata pizzaa, tai mitä vain haluaa. Isosiskohan sen maksaa.

Aamupala kuuluu palveluun aina, ei väliä olitko varannut paikkaa etukäteen, vai tulitko keskellä yötä/ aamuyöstä. Aamupala sisältää lämpimiä, itseleivottuja sämpylöitä (haluamillaan täytteillä), mehua tai maitoa, sekä kahvia. Kaikki tämä siis tietysti valmiiksi laitettuna ja jos pyytää, niin jopa sänkyyn tarjoiltuna.

Tervetuloa siis Isosiskon yömajaan hoidettavaksi ja krapulaa potemaan! Ja muistakaa: älä turhaan vaivaudu varaamaan paikkaa etukäteen, vaan ihmeessä, soita keskellä yötä juuri ennen kuin olet oven takana ja herätä Minut!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.