IRC-Galleria

Turhatieto

Turhatieto

täysin turha
Jos uskot karmaan ja olet samaan aikaan patologinen valehtelijä, voin kertoa, se on huono yhdistelmä. Karmaa meinaa on vähän vaikeempi huijata. Uskokaa, olen kokeillut.

Valehdellessa on muutenkin hyvä pitää mielessä muutama elämää helpottava neuvo.


1. Valehtele aina vain itsesi takia.

Valehte, että saisit sen minkä haluat, vaikka se ei oikeasti sinulle kuuluisi. Haluat sen kuitenkin ja valehtelemalla sen voit saada. Jos et ole valmis valehtelemaan sen takia, et oikeasti halua sitä.

Valehtele myös välttääksesi kaikki ikävä, tylsä, tyhmä ja työläs. Valehtele vältääksesi rangaistus, jonka sinä todellakin ansaitsisit. Eihän sitä kukaan muukaan ikinä tee mitään epämukavaa, miksi siis sinä. Valehtelemalla sujuvasti voi laistaa vaikka mistä velvollisuuksista.

2. Jos on ihan pakko.

Silloin voi valehdella myös muiden puolesta.
Mutta vain jos on IHAN PAKKO. Ja muista silloin varmistaa myös, että hyödyt siitä jotenkin itsekkin.
Eihän sitä nyt turhaan aleta valehtelemaan! Valehtelu on jalo taito, eikä sitä pidä mennä käyttämään turhaan. Ja valehtelu on turhaa silloin kun siitä ei ole valehtelijalle itselleen suoraa, henkilökohtaista hyötyä.

3. Myös itselleen valehtelu on sallittua.

Ellei jopa suotavaa.
Tarpeeksi hyvä valehtelija pystyy uskottelemaan itselleen mitä vain. Tällön elämä on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa. Elämä voi olla juuri sellaista kuin haluat.

Tämä olisi taito jonka jokaisen olisi hyvä opetella. Itselleen valehtelemalla, ja itseään uskomalla, jokainen tässä maailmassa voisi kuvitella olevansa onnellinen. Kaikki luulisivat olevansa kauniita ja jokainen voisi valehdella itselleen hyvän itsetunnon.


Jokainen voisi elää juuri siinä satulinnassa, aivan missä haavemaassa tahansa, kunhan vain opettelisivat valehtelemaan kunnolla. Kyllä "patologista valehtelua" pitäisi myydä kaupoissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.