IRC-Galleria

TurmionSalaatti

TurmionSalaatti

seeking golden tooth from the end of the rainbow.
"Olin jossaki helkkarin korvessa tekemässä jotaki hirmu isolla porukalla, kun huomasin että puhelin soi. Puhelimessa näky vaan joku outo numero ja vastasin siis "Jonna". Soittaja oli Janica, ah miten ihana yllätys :) Janica oli jossaki Kätilöiden jatkoilla keikan jälkeen melkein koko bändin kanssa. "Kuule Jonna, missä sinä oot?" kysy Salaatti ja vastasin epävarmasti "Ööö.. en minä muista! Tämä on joku ihme korpipaikka mutta en muista nimee.. ei oo Vehmersalmi, Seinäjoki, Juva.. hmm.." Sitte kysyin joltaki omasta porukasta että missä ollaan ja vastaus oli että Suonenjoella. Sitte Janica kysyy "Ei ku noilta yhiltä loppu jo pullo sitä niiden vakkaria, ja pitäs saada lisää. Että jos oisit ollu lähempänä nii oltais tultu autolla sinne ja otettu jonku passi sulle ja sitte sä oisit päässy alkoon ostamaan meille lisää juomista." Sitte kävi ilmi että numero josta Janica soitti oli sen äitin. "Joo minä huvikseen pöllin tämän puhelimen, hihhii.. että soittele tähän jos tuut tänne päin. Ronklaa se numero sieltä vastatuista puheluista." Sitten heräsin.

Nyt vaan ihmettelen miks ihmeessä mun ois pitäny täysi-ikäiselle tytölle ja monen monelle aikuiselle miehelle hakee juomista!? Ja miks ihmeessä ite oisin tarvinnu väärän passin?! :D

Ja unessa ajattelin että se niiden vakkari olis tietysti Jallua, mutta entä jos se oiski ollu FERNETTIÄ!!! :DDDDDDDDDDDDDDD "

---


- Tervettä? ;>

Etupiiri on ja pyssyy!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.