IRC-Galleria

TurmionSalaatti

TurmionSalaatti

seeking golden tooth from the end of the rainbow.

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 16:00

Kirjoita jokaisen kohdalla, mitä lapsuuden/nuoruuden tapahtumia, asioita tai tunnelmia tulee kyseisestä sanasta mieleen.


Sanat:

1. Kampa: Pikkusena oli varmaan kakskytä leikkikampaa kun piti olla hulluna barbeja ja ponyja ja kaikkee ja sitten niitten mukana tuli niitä aina. Tietysti osalla en ees tehny mittää, vaa silti oli katatstrofi, jos joku oli hävinny, hehee.

2. Meri/järvi: Merestä tullee mieleen se uppee Tanskan Palme Stranden. Kun mentiin sinne ruotsin serkkujen kans, en ollu uskoo silmiäni. Ihanku ois ollu jossain Välimerellä :o Heiteltiin toistemme päälle niitä ihme meduusoita tai jottai sen tapasia ja minnuu ällötti ne. Vesi oli täysin kirkasta ja lämmintä, arr. Ihana paikka.
Alajärvi on taas paikka, jossa piti pentuna käyä vähintään 4 x / pvä porskuttelemassa kesäsin. Aina helteellä käskettiin naapurin rouva siivoomaan ja tiskaamaan kovvaa, että sille tulis hiki ja päästäs aina sen kans uimaan, kjäh.

3. Kitara: Oma kaapissa pöllyyttyvä akustinen, joka pitäs virittää taas kuntoon.

4. Kello: Miulla oli ala-asteen alussa semmone vaaleenpunane sievä rannekello, joka kuitenki hajos enkä jaksanu koskaan korjauttaa sitä. Se oli synttärilahja, tykkäsin.

5. Oksentaminen: Oksennustauti iski, olin just syöny pannukakkuu.

6. Mummo: Oli aika mielenkiintone persoona. Nään tosi paljo hänestä unia ja se on pelottavaa. Se kummittellee siellä sen entisessä kotona. Join aina sen ihme mehuja ja sitten se kuhtu minuu tötteröks O_O Oli aika tempperamenttinen ja ryyppäs paljo. "Mummo ku se osti kolmeks viikkoa 7 litraa viinaa." Minun ollessa se piilotteli niitä juomia kaappeihisa!

7. Kirja: Kirjastoautosta piti aina raahata torstaisin niii paljon kaikkee kirjoja. Goosebombs ja Nightmares. Olin myös hyvin kiinnostunu koirista ja opettelin varmaan kaikki koirarodut ulkoa :o 300 sivua lajikuvauksia.

8. Pipo: Miun ala-asteen kaveriporukalla, meillä kaikilla viiellä tytöllä oli samanlaiset pipot, oltiin khuuul. Semmoset punasävyset villaset, joissa oli pipon sivuissa semmoset tupsut. Söpöö. Mutta se kuvasti varmaan meijän jengii!

9. Metsä: Meillä oli oma koti siellä metässä. Tehtiin semmosta sörsseliä siellä veestä ja jostain saven tapasesta! Sörsseli vei ja oli hauskoo.

10. Ukkonen: Pamautin tahallani meijän aataminaikasen teeveen, oli pirunmoine vitutus sitä telkkaria kohtaan. Salamoi ja Janica kahteli vaan sohvatuolissa salkkareita. Mainostauko oli kohtalokas. Hah.

11. Hiukset: Kullan keltane, koko selän mittane suora kiiltävä tukka vitosluokkaan asti. Mahottoman nätti, kyllä nyt harmittaa.

12. Sisko: Kiisteltiin paljo pienenä, nyt tullaan toimeen tosi hyvin, vaikka en voinu koskaan uskoa moista. Kait sitä aina on tullu matkittuu jollain tapaa :') ilman häntä on en voi tietää, oisinko löytäny mittää metallin tapasta! Kiitos vaan n_n

13. Ikkuna: Kun pompittiin koulussa korkeelta ikkunasta alas, kun harjoteltiin pelastautumista hätätilanteessa.

14. Kalenteri: Reps reps. Kirjotukset tyyliin "tänään olin koulussa, meillä oli enkkua." tai "tänään olin kaverin luona ja söin hyvin" @_@*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.