IRC-Galleria

Blogi? Oikeako sellainenko?Perjantai 16.07.2010 23:49

Voisin kirjoittaa ensimmäisen oikeasti henkilökohtaisen, blogimaisen merkinnän blogiini. Pitäisin blogia blogina? Mitä vain, jotta voin blogata blogiini siitä, miten kiva sana blogi on.

Viime viikon olen viettänyt tennisleirillä Luhangan lähellä. Kuitenkin leirin aihe on ollut toissijaista vuoden tauon jälkeen - ystävät olivat pääosassa koko viikon. On upeaa tavata joku, josta on ajautunut erilleen ja havaita uudestaan, miten ihana ihminen on kyseessä. Filosofisia keskusteluja yömyöhään asti - mitä enempää voin pyytää?

Ensimmäinen asia, joka pisti silmään kirjautuessani sisään Galleriaan, oli 83 uutta blogimerkintää. Uskaltauduin lukemaan koko roskan - siis todellakin roskan - ja paria hyödyllistä ilmoitusta ja paria tämän kaltaista blogia lukuunottamatta kaikki merkinät olivat enemmän tai vähemmän turhia. Ketjukirjeitä, yhden sanan, rivin tai kuvan iiiiihhhh!!!11-merkintöjä, testejä? Ei kiitos.

Olen tulossa huomenna kotiin ja sunnuntaina olen taas ihanan vapaa. Hotties, hit me up. Olo tuntuu, asiallisesta ja tylsästä kirjoitusasusta huolimatta, todella optimistiselta ja elämää rakastavalta. Mikäs siinä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.