IRC-Galleria

Elämä voittaa ... viimeinkinMaanantai 12.12.2005 21:26

No joo oli lauantaina kivaa, oikeesti. Oltiin Kinkereissä ja mentiin Virpille jatkoille. Naapurit soitti jossain kohtaa ja käski olee hiljempaa (Hävettää aikuiset ihmiset). Sunnuntaina ei ollut sitten laisinkaan voittajafiilis, taaskaan. Muutaman tunnin yöunen ja väkisin syödyn 1/4 pizzan jälkeen raahauduin kotiin kalpeana ja nöyränä. Muru arvosti suunnattomasti sitä etten ollut taas nauttinut valkosipulia, haisin VAIN vanhalle viinalle... Lapsi oli tosin aivan varauksettoman onnellinen kun äiti tuli kotiin.

Tänään kävin silmälääkärissä tarkistuttamassa, josko tuo ikänäkö alkaisi vaivaamaan. Ei vielä (o: tai ainakin niin se lääkäritäti väitti. Sitten sokeana kun myyrä junaan ja kälylle kylään. Sovittiin joulukuvioista ja lapset leikki, rapsutin kissaa ja puhuin potaskaa. Tehtiin murun kanssa treffit kaupunkiin, käytiin kaupassa ja kotiuduttiin. Ei siis kummempaa.

Nyt pitäisi vaan alkaa orientoitumaan tuohon työntekoon. Duunit alkaa vuodenvaihteessa ja nyt jo pukkaa hommaa enemmän kun kerkiää tekemään.

Huomenna taas pikkujoulut - taidan tosin mennä ihan vichy pullo kainalossa - ei vanhan kunto kestä.

Kiitos ja kuitti - tykkään Murusta, olet ihana <3 XXXX

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.