IRC-Galleria

Joulu on ohi *huokaus*Keskiviikko 28.12.2005 18:08

Ensin sitä valmistellaan kuukausitolkulla, stressataan, kokataan ja leivotaan hullun lailla, paketoidaan omituisen muotoisia lahjoja, koristellaan ja siivotaan. Vieraat tulee ja kaikki on ohi muutamassa tunnissa. Kaikki se aika mikä uhrattiin ruokiin on massussa ja tiskikoneessa (ja todennäköisesti loput biojäteastiassa) Lahjat joita huolella valittiin ja paketoitiin on pelkkää paperisilppua ja naruja. Välillä sitä ajattelee, että onko se kaiken sen häsläämisen arvoista...

MUTTA toisaalta kun näkee sen lasten riemun paketteja avatessa ja nauttii itse hyvästä ruoasta, hyvässä seurassa on pakko myöntää, että kyllä se oli sen arvoista! Joulu saisi kestää pari päivää ettei kaikki olisi ohi yhdessä illassa.

Murulla -3 päivää Kiinan matkaan.... ei tunnu yhtään sille että se on lähdössä. Ehkä se totuus pärähtää päin naamaa kun maanantaina pitää lähteä töihin ja viedä nuppu tarhaan... No ei meilläkään kauhean pitkää aikaa enään ole Brasiliaan - mukavaa kun on jotain mukavaa mitä odottaa.

Outoa sekin, että pitää mennä töihin, vaikka en mä hoitovapaalla ole oikeassti ollutkaan. Etätöitä vääntäny minkä ehtinyt. Mutta nyt mennään OIKEESTI töihin. Toisaalta tuntuu hyvälle, mutta toisaalta ei vois vähempää kiinnostaa. No katsotaan nyt mille se meno maistuu.

Katri kävi eilen. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa <3

Muuten aikasta hjyva fiilis. Bisnekset luistaa ja kuntokin on mainio. Pitäsi siivota, mutta tuo motivointi ei oikein onnistu. Josko sitä oppisi potkaisemaan itseään perseelle, täytyy alkaa harjoittelemaan.

Nuppu pirulainen hajoitti Hain tarinan DVD:n, halkihan se dam. Ja Joyko kehveli hajoitti puhelimensa taas. Mä en tajuu miten se jäppinen saa kaiken hajalle. Sille jos antaa pätkän ratakiskoa niin sekin on taatusti viikossa katki tai vääntynyt tai sitten se on myyny sen kaverille, eikä saa ikinä rahoja. Varsinainen business mies - ei ole ainakaan isäänsä tullut.

Piti laittaa uusia kuvia - Pikkujoulukaudelta EI MITÄÄN julkaisukelpoisia kuvia (o: ihme ettei kamera ole mennyt rikki. Kauheeta kattoa...

Uudenvuoden bileitä odotellessa....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.