IRC-Galleria

Huomenta!Keskiviikko 23.01.2008 11:26

Täällä taas...eipä ole tullut kirjoiteltua mitään vähään aikaan. Se olis tammikuu jo yli puolenvälin. Syndet tuli ja meni ja toi tullessaan vuoden lisää mun ikään, 21 jo...jei! 27.1 olis mikonsyndet ja mein jossunkin! <3 Hassut ovat menneet syntymään samana päivänä.

Joulukuu ja tammikuun alkukin meni aika hulluissa ja stressaavissa merkeissä... Oon ihan täynnä tavaroiden pakkaamista ja kantamista, ARGH! vaikka joo, emmä niitä painavia joutunutkaan kantamaan... Mut täällä ollaan ja pysytään niin kauan että muuttamisen kamaluus pääsee unohtumaan kokonaan. Mut kyllä tämä rivari on niin kiva, tykkään tosi paljon ja alan jo tottua tähän kaupungissa asumiseen...tai siis kun on ennen asunut tuolla "kunnan" puolella.

Töissä rullaa edelleen hyvin, tykkään työstäni ja valvominenkin onnistuu vielä hyvin. Nou probleemos, työkaveritkin on kivoja, vieläkin :D

Mutta maton kanssa mulla on ongelma, olkkari tarvis uuden maton, mutten millään tahdo löytää sopivaa ja ennenkaikkea sopivanhintaista mistään...

Kesäkuu lähestyy! Eilen ostin aivan mahtavan halvat ja kauniit kengät yhdestä hääliikkeestä, nyt saan luvan kanssa käyttää niitä kotona että jalat tottuu :) Ostin myös huivin ja sukkanauhan. Tiara/hiuskorut vielä puuttuu, mut onhan tässä vielä aikaa, onneks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.