IRC-Galleria

iltaaTiistai 17.10.2006 04:52

Joko oli ikävä? tiedän että oli. kivakiitti. no, teidän onneksenne, toisten epäonneksi, olen taas töissä. aikaa koko yö.

hmm...mitähän mitähän. viikonloppu. ah. hengisä selvittiin. kyllä, vielä jalat kantaa. Oli kyllä aika tuskaa...mutta. naiset on naisia, minkäs sille voi. kolmen viikon päästä uudestaan. JEII. pitää olla joitain kiintopisteitä, joista pitää kiinni.

mietein tuossa päivemmällä...mitähän oikeesti fiksua on tehny. pitkään aikaan ei mitään. EI MITÄÄN. vaikka toisaalta tosi paljon. eniten. eikö mies kuitenkin ole tosi paljoneniten?
muttei se silti kyl oo syy tekemättömyydelle. tai voi se yrittää olla, muttei se ehkä menis läpi kuitenkaan. kotona ja töisä, välillä paimiosa. jei. no, ehkä se siitä vielä muuttu. enkä mä valita, mä nautin. viimeistään vuoden vaihteen jälkeen, sitten tapahtuu. mutta mitä? se selviää seuraavassa jaksossa.

mutta mutta, mitähän tämä alkanut viikko pitää sisällään. ainakin rankkaa aamuvuoroa herralla, sen tiedän, hattua nostan, olen ylpeä. eikö ole ihan normaalia kuitenkin mennä tunnin yöunilla töihin? ai ei vai...koska me fiksuunnutaan? en tiedä...ehkei ikinä. mitähän muuta, no mulla on ainakin tosi helppo viikko, töitä vain ma-ti, ti-ke ja ke-to yöt. sit vapaata taas. torstaiana EHKÄ ikaalisiiin, tiedä sitten. mutta perjantaina ainakin tulee tytskä kyläilee päiväks. ja lauantaina jeii 18-vuotis partyt, niitä onkin ollut jo vähän ikävä. indi ja jenny. ahihi. iinakin se pian jo ajaa autoa, ehkä jo huomenna tai siis tänään, kortti kädes. onnea! jee!!!!
hmm...suurin kysymys vielä edessä...tuleekohan se mikkopoika viikonloppuna, kyllä se tulee. ainakin sunnuntaina, saisi kyllä tulla aikaisemminkin jo, vaikka tänään? jooko? ai ei vai...

sunnuntai, mmmmmmm. se onkin sitten ehkä viikon kohokohta. MITÄ SILLOIN TAPAHTUU??? tietääkö kukaan? MÄ TIÄN MÄ TIÄN!!! mut ei sitä kerrota, se on salaisuusjuttuja. no voinmä sen sit joskus kertoo, vaikka maanantaina, että mitä oikeasti tapahtui? ---ja nyt kaikki luulee, että tapahtuu jotain elämää suurempaa--- mutta ei, luottakaa, te ette halua tietää :) :)

Nyt, leffa pyörimään. voin tulla sit taas kertomaan että millanen oli.

hmm...lukeekohan näitä kukaan. paitsi ehkä ikuisuusfani Pete, MÄ LUOTAN SUHUN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.