IRC-Galleria

heipä hei ihmiset!Tiistai 14.11.2006 07:29

mikä on fiilis sulla joka tätä luet? mulla on ehkä vähän väsynyt ja siitä johtuen vähän kettuuntunut olo. sellainen, että tulisi kinasteltua jos joku sitä haluaisi. mutta ompa tässä sitten jo 20tuntia oltu hereilläkin kun nukkumaan pääsen. sinne mun miehen viekkuun, sinne möngin. todellaki.

hmmph hmmph
oli aika viikonloppu. lauantaina, no silloin ei sen kummempaa tehty kai...en ainakaan muista, oltiin kotona. illalla vuokrattiin leffoja mutta kas kummaa mun supermahtava kannettava sanoi että jos leffoja katsotte, saatte luvan katsoa ne niin että se pätkii koko ajan...ei siis katsottu sillä. haettiin sitten tv lainaan illalla kymmenen aikaan, kun mun tv ei ilmeisesti ole yhtesityöhaluinen enää vaan on siirtynyt viettämään eläkepäiviään ja kieltäytyy muista kun normi tv-kanavista. mutta ei mitään, haettiin tv ja viriteltiin johdot paikalleen ja hyvä asento sohvalle, karkit viereen ja eiku katsomaan mutta äh...eihän se toimaa...ei alkuunkaan...taitaa olla itse dvd-soitin rikki...mentiikin sitten vasten kaikkia tapoja aikasin nukkumaan kun saatiin sunnuntaiks auto lainaan, että saadaan muuttaa.
sunnuntai menikin sit muuttaessa, kahdestaan kannettiin tavaroita. vähkä tuli kiiire ja vähkä oli hermot kireellä. illalla ei enää onnistunut mikään..kaikki meni ihan hulluks, ei tiennyt olisko pitänyt itkeä vai nauraa...mutta tavarat oli sisällä, yhtenä isona kasana...joka puolla laatikoi ja pöydän osia ja tuoleja...taaskin suht aikaisin nukkumaan.
tänään, siis eilen maanantaina saatiin melko hyvin tavaroita kasaa, vielä siellä jokunen laatikko odottaa tyhjetämistä, mut eikö muuttossa aina käy niin, että ne muutamat laatikot lojuu lattialla seuraavat viikot :)

mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. tavarat on siellä ja sänkykin taidettiin saada myytyä jo. ingen paniikken. mutheijee, parin kk päästä muutto uudestaan <3 voi ei...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.