IRC-Galleria

23-24.06.2008Tiistai 24.06.2008 22:46

Oltiin mummon ja papan mökillä yötä.

Saavuttiin Tikkalaan (Mökin nimi) maanantaina 4-5 aikaan. Mummo ja pappa olivat jo siellä, koska he olivat tulleet aikaisemmin. Perillä kylläkin satoi ja oli märkää. Hieman kurja ilma.

Siinä sitten tein muutaman palapelin minkä mummo oli tuonut. Sit syötiin mummon tekemää ruokaa ja hyvää oli. Ladossa näin oravan poikasen ja linnun poikasiakin näin. Linnun poikaset olivat vielä pesässä suut auki. Söpöjö olivat kuitenkin. Illalla menin kalaan mummon kanssa ja sain sellasia 5 sentin mittasia kaloja. Kalanpoikasiakin tuli sitten nähtyä.
Illalla kans saunottiin. Miehet sauno eka ja sit mä menin mummon kanssa. Uimaan ei tarennut mennä vaikka olisin halunnut, mutta kun ei vaan yksikertaisesti pystynyt. :DD Saunassa vesi lensi ympäri seiniä ja kattoja. Kyllä huomasi, että mä olin saunassa. Kalassa kun oltiin niin mä nauroin kuollakseni. En ollu ikinä saanu tai nähny niin pieniä ahvenia. Yhen vähän suuremmankin ahvenen sain.
Ulkona ei hirveesti viittiny olla kun melkein kokoajan satoi vettä. Sillon kun oltiin kalassa ennen saunaan menoa niin sillon tihutti vähän vettä, mikä ei haitannu.

Hauska reissu oli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.