IRC-Galleria

25.06.2008 SärkkisTorstai 26.06.2008 02:31

Oltiin tänään Särkänniemessä ja hauskaa oli. Laitteissa tuli taas rampattua.

Oli hyvä kun iskä osti mulle ja itelleen pehmiksen. Hetken päästä iskän pehmis oli maassa. Jollain ihmeellä se oli saanu sen poikki. Siinä sitten naurettiin kun iskä laitto koko pehmiksen roskikseen. Pehmis makso jotain 2.50. Hukkaan meni sekin. Samana päivänä oli poppareitakin maassa. :DD

Tukkijoessa kastuttiin oikein kunnolla. Märkiä oltiin joka iikka. Vesi oli aika kylmää. Koskiseikkailussakin kastuttiin vähän.

Kaikki hurjatkin laitteet tuli taas käytyä. Tornado, Trombi, Half Pipe, Take Off, Aikamatto ja muut.

Kummitusjunassa ekalla kerralla kiljuin vähän ja kun käytiin myöhemmin, nauroin kuollakseni. Mahaan oikein sattui.

Vähän kurja keli Tampereella kyllä oli. Ei satanu vettä kuitenkaan vaikka oli tummia pilviä kokoajan. Kylmä tuuli välillä kävi.

Törmäilyautoissakin tuli kaahailtua. Ja kyllä huomasi, että NAINEN oli ratissa! xDD Meno oli sen mukaista. Jäin kokoajan reunoihin kiinni ja nauru raikasi taas.

Kantti X Kantissakin käytiin ja sielläkin oli kivaa. Minä tietenkin ajoin vaikka auto kulki ja ohjasi itse itseään.

Akvaariossa käytiin myös pällistelemässä kaloja. Yhdessä altaassa oli 30 minuutin välein ukkosmyrsky esitys. Aika jännä se oli.

Planetaario esitys käytiin myös katsomassa, mutta se oli mielestäni tylsä. 30 minuuttia siellä joutu kattoon jotain tylsää avaruus juttua.

Delfinaario esitys käytiin kans tsekkaamassa. Ihania ne delfiinit. Ehdotin jo iskälle, että hankittais meidän takapihalle allas johon tulisi muutama delfiini. Iskä ei oikein tykännyt ideasta. :DD Hienosti ne delfiinit osas tehdä niitä temppuja. Olis kiva olla delfiinien kouluttaja.

Lasten eläintarhassakin tuli käytyä. Nauroin sielläkin. Koiria ei nähty, koska ne oli kopissa varmaan nukkumassa. Ponit oli sulosia ja kanit. Marsuja ei myöskään nähty. Ne oli menny piiloon.

Elokuussa EHKÄ uudestaan!! :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.