IRC-Galleria

Huoh...Lauantai 30.08.2008 02:54

Mikä vika on esim. 4 tai 6vuoden ikäerossa? Onko se muka niin kauhea ikäero? Jos joku 15vuotias seurustelee 19vuotiaan kanssa ja se on ihan OK nii miks sit siihen kaks tai kolme vuotta lisää olis muka nii kamala? O_o Joskus mä en ymmärrä ihmisii...

15vuotiaissa pojissa pännii varmaa eniten se matkimisvietti. Yks apinoi ja kaikki tekee peräs ja koko hommasta tulee jotain Seuraa Johtajaa -leikkiä. Yksilöinä ne voi olla ihan OK, mut siis... jotenki se lapsellisuus ärsyttää. Tai se et pitäis olla massaa.

20vuoden iässä on ehkä jo jonkun verran osa itsenäistynyt (toivon mukaan) ja apinointikin jäänyt vähemmälle. Kyllä - varsin suppea kanta tällä kertaa esillä. Mutta toki tämä yleensä toimii myös tyttöjen kohdalla. Tietty tässä pitää huomioida myös yksilöerot. Eivät kaikki nyt sentään apinoi (luojan kiitos).

Miks ihmiset ei voi olla omanlaisiaan vaan pitää matkia toisia? O_o Kaikki kaipaa hyväksyntää - miksei siis ihmiset anna sitä toisilleen? Siks porukkakin apinoi ku halutaan hakea sitä hyväksyntää ryhmältä, halutaan kuulua jonnekin. :/ Olis kyl paljon kivempi jos kaikki olis omia persoonia... mut no. Kaikkeahan ei voi saada.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.